發新話題

[GHK] AKM......改改改..!

用膠鎚輕輕打可能會改善到....
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 11-3-2013 09:59 發表
影響射擊嗎?
未知..我好小開槍.今日返屋試吓..其實有無辦法.用工具夾返埋佢..?

引用:
原帖由 聶風 於 11-3-2013 10:12 發表

未知..我好小開槍.今日返屋試吓..其實有無辦法.用工具夾返埋佢..?
有無想過問GHK求解決方案?

回覆 62# 的帖子

但 PIN 位定左, 打反正D 孔可能唔岩位WOR... 所以用布再用膠鎚可能功夫小之餘又可以慢慢試, 再唔係用拆件整....
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 RCman 於 11-3-2013 10:17 發表

有無想過問GHK求解決方案?
已經問左..未有回覆...

引用:
原帖由 聶風 於 11-3-2013 10:19 發表

已經問左..未有回覆...
梗係唔覆啦,唔通真係換過支新嘅比你咩……
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

引用:
原帖由 Kungz 於 11-3-2013 10:31 發表

梗係唔覆啦,唔通真係換過支新嘅比你咩……
甘又唔會,可能因為星期六,日關係。
GHK比我的經驗都唔差的

我都唔洗佢免費換.就算比錢買返個槍身都好..

引用:
原帖由 聶風 於 11-3-2013 10:40 發表
我上次個PDW Lower都係,佢話只要我寄回有問題的Lower比佢,
佢會一換一比我,我就怕煩叫佢計番$寄比我,
最後他都明白,不過當要去到比$買的話廠商不能直接發貨(他們不作零售)。
最後轉介左沙漠龍代辦,還用了很特惠的價錢比我,對此我十分滿意。
完成後我還特意在台灣果邊論壇開Post以表謝意添。

引用:
原帖由 聶風 於 11-3-2013 10:40 發表
如果剩係槍身千幾二千你又換唔換?
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

如果1千我都可以接受

引用:
原帖由 聶風 於 11-3-2013 10:57 發表
如果1千我都可以接受
上次我個PDW lower補購,平過我買佢隻高速飛機

依家.只好等睇吓佢覆唔覆....唔得再想辦法..

引用:
原帖由 怒人甲 於 11-3-2013 10:11 發表
用膠鎚輕輕打可能會改善到....
真係唔知..但鋼身打唔打到..?

應該會淨換個身比你, 至於比錢買番好似本末倒置左,如是明顯QC問題為何自己要比錢修正
以前VFZGBB最舊版 M4下身, 直程出通吿換比你

發新話題