發新話題

[GHK] AKM......改改改..!

引用:
原帖由 聶風 於 22-2-2013 11:56 發表

XPS最平都4百幾美金,會被殺你重可能會死得好慘 ..MI骨同eotech都係唔出境..
T-1 仲貴啦~~

回覆 1# 的帖子

非常靚仔
個人喜好: 如果用US PALM隻GRIP會再正D

引用:
原帖由 sk8er 於 22-2-2013 12:03 發表

T-1 仲貴啦~~
古代買AIMPOINT都唔算好貴
T-1都係4K尾, H-1只係3.7K
好過自己訂, 搏唔過

引用:
原帖由 ayaka 於 22-2-2013 13:18 發表

古代買AIMPOINT都唔算好貴
T-1都係4K尾, H-1只係3.7K
好過自己訂, 搏唔過
其實AIMPOINT是否可出境.?

引用:
原帖由 聶風 於 22-2-2013 17:15 發表

其實AIMPOINT是否可出境.?
香港唔比入境

用埋KREBS CUSTOM 骨仲正...
好想要呀..
唔知入唔入到美國境呢???

引用:
原帖由 RCman 於 22-2-2013 17:20 發表

香港唔比入境
係?點解T1都吾比既?

引用:
原帖由 ohnavi 於 22-2-2013 18:48 發表

係?點解T1都吾比既?
我意思係你上網訂...當click到HK location就話你當選的貨品未能寄到你指定的國家/地區
你明傢啦.......唔係18F, 古代找邊個去買?

引用:
原帖由 RCman 於 22-2-2013 18:53 發表

我意思係你上網訂...當click到HK location就話你當選的貨品未能寄到你指定的國家/地區
你明傢啦.......唔係18F, 古代找邊個去買?
哦...師兄明白了,
不過就算肯寄既seller真係越黎越貴,
香港有真係費事煩

引用:
原帖由 jpg 於 22-2-2013 18:14 發表
用埋KREBS CUSTOM 骨仲正...
好想要呀..
唔知入唔入到美國境呢???
我想要damage ind

改得好靚 ! 如果能改埋真品尾通及美制 ctr 尾柄 , 就更理想嘞

師兄請問個gas block 幾錢,TAF在那裡好有興趣,唔該

Bravo
窮則獨善其身 富則妻妾成群

引用:
原帖由 ohnavi 於 22-2-2013 19:04 發表

我想要damage ind
我都LIKE DAMAGE IND

引用:
原帖由 dkyin 於 22-2-2013 23:47 發表
師兄請問個gas block 幾錢,TAF在那裡好有興趣,唔該
$1500台幣...
https://www.facebook.com/pages/TAF/255888806520?ref=ts&fref=ts

發新話題