30 12
發新話題

藍筒用11.1v會唔會上唔切彈?

藍筒用11.1v會唔會上唔切彈?

其實藍筒用11.1v會唔會上唔切彈?

I am using, M110 no propblem
G&P 11.1v 1200mAh (20C)

我用M130都係用 G&P 11.1v 1200mAh (20C)

請問你地用咩匣,我係用鴨仔個d pmag

我都係用magpul for ptw

我用原裝匣

買條11.1v試下打藍筒加0.25珠先

以上配搭用supermax波箱好啲
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 26-2-2013 00:07 發表
以上配搭用supermax波箱好啲
要用到supermax既波箱咁嚴重???

引用:
原帖由 優之涼粉 於 26-2-2013 02:10 發表

大齒比,射頻慢啲啲

引用:
原帖由 優之涼粉 於 26-2-2013 02:10 發表

11.1 V 配普通 Max 波箱用 110 彈弓,長打連發有點危。因摩打太快,天梯齒同拉橋齒有機會負荷不了。

本人這配搭試過斷天梯齒。

引用:
原帖由 spec.ops. 於 26-2-2013 21:14 發表

大齒比,射頻慢啲啲
拖返慢啲會安全啲,你地都唔想過萬支槍過勞架。

引用:
原帖由 CPK 於 27-2-2013 15:07 發表

11.1 V 配普通 Max 波箱用 110 彈弓,長打連發有點危。因摩打太快,天梯齒同拉橋齒有機會負荷不了。

如果我係打3連發呢???

每次最多扣3-4下

引用:
原帖由 優之涼粉 於 27-2-2013 15:40 發表

如果我係打3連發呢???

每次最多扣3-4下
我都係會保守啲,買多舊7.4電啫。

無謂搏到咁盡啦,師兄。

況且 7.4 都唔係太慢,我只會130或以上彈弓才用11.1。

引用:
原帖由 CPK 於 27-2-2013 15:07 發表

藍筒配合金天梯齒?

30 12
發新話題