40 123
發新話題

[WE] VVE SMG-8

VVE SMG-8

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ow7f8EecRU0
出啦出啦!個價仲...............

關於售價的部分~~

老闆說:
"台灣地區",消費者入手阿里不達價:

NTD:3900~~~

COPY FROM ARMS COOL

引用:
原帖由 rYaN 於 22-3-2013 02:17 發表
http://www.youtube.com/watch?fea ... d&v=ow7f8EecRU0
出啦出啦!個價仲...............

關於售價的部分~~

老闆說:
"台灣地區",消費者入手阿里不達價:

NTD:3900~~~

COPY FROM ...
1000蚊左右,
老老實實,我怕比個charging handle彈到
我會等埋mp7 kit,就算冇都買硬!

引用:
原帖由 jn_jona 於 22-3-2013 02:32 AM 發表

1000蚊左右,
老老實實,我怕比個charging handle彈到
我會等埋mp7 kit,就算冇都買硬!
我聽到D野,不過都係等軍軍軍有貨先算

James 好似講少左口頭譂~

似乎氣化都唔錯

不過點解支T bone 會彈下彈下呢?

引用:
原帖由 gtoray 於 22-3-2013 02:47 AM 發表
James 好似講少左口頭譂~

似乎氣化都唔錯

不過點解支T bone 會彈下彈下呢?
跟據返TM同KWA MP7,條CHARGING HANLE係掛住係個BOLT上面果條坑到,如果太大BLOWBACK就會

引用:
原帖由 rYaN 於 22-3-2013 02:56 發表

跟據返TM同KWA MP7,條CHARGING HANLE係掛住係個BOLT上面果條坑到,如果太大BLOWBACK就會
姐係夠堅啦!
但最好唔彈囉

仲有師兄所謂聽到d野係指free hk會出手?

look forward to the pleasant surprise la

引用:
原帖由 jn_jona 於 22-3-2013 03:01 AM 發表

姐係夠堅啦!
但最好唔彈囉

仲有師兄所謂聽到d野係指free hk會出手?
咁上下既野啦...唔好理係唔係FREE HK啦

冇奶油設計時唔考慮呢個問題
一大缺陷喎

引用:
原帖由 gtoray 於 22-3-2013 03:15 AM 發表
冇奶油設計時唔考慮呢個問題
一大缺陷喎
其實係睇下係拉果下彈返去果下會有一聲卡住碌野,可能佢冇回返岩位扣住佢

引用:
原帖由 rYaN 於 22-3-2013 03:18 發表

其實係睇下係拉果下彈返去果下會有一聲卡住碌野,可能佢冇回返岩位扣住佢
睇James上膛果幾下都好firm
理應唔會回唔到位

有待了解

回覆 8# 的帖子

that would be a big surprise for $1xxx

回覆 11# 的帖子

hope to be a minor problem

醒目, 明知個外型唔多吸引,即刻咁平價吸引人用黎落場, 呢啲咪叫進取
有正常身kit我都入

引用:
原帖由 gainax 於 22-3-2013 13:31 發表
醒目, 明知個外型唔多吸引,即刻咁平價吸引人用黎落場, 呢啲咪叫進取
有正常身kit我都入
冇真槍款你都岩,唔似你喎

40 123
發新話題