20 12
發新話題

[WE] 最低之選

最低之選

我們牌成日比人小,話D嘢唔襟。UFZ又成曰比人話睇得5打得。咁各位覺得邊個唔抵,邊個低D呢?
利申:我有VVE,又就買mp5

你想買咩先  
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

果期真係垃圾級, 依家VVE (G36 打後果D) 又唔係咁差.

V記都唔算平, 改完就更貴...

點為之低?
斷斤計 SW的M99最低...

都唔知你想點……

佢係咪想問最“抵“。。。。但寫鬼左個。。低。。字

考採禾中國乳聞機楚高。。。。魚果唔係刀唔資佢舍乜

唔係真係鐘意支槍,用心去執,乜槍都係廢話。

其實我想講邊間廠差D

引用:
原帖由 alvin155 於 2013-4-27 05:11 發表
其實我想講邊間廠差D
咁你又有咩睇法呢?

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 於 27-4-2013 09:05 發表

咁你又有咩睇法呢?
我冇呀,我睇款買槍的,不過見成日有人插E兩隻,想睇下邊隻最唔得人心之嘛

引用:
原帖由 tango1997 於 26-4-2013 15:07 發表
佢係咪想問最“抵“。。。。但寫鬼左個。。低。。字

考採禾中國乳聞機楚高。。。。魚果唔係刀唔資佢舍乜
CGF乃火星人移民首選之地, 偶然他們會用返自家文字, 好正常喎.
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

呢個GBBR成熟年代沒有廠好差, 只有自己認為更好既選擇
不過平既就唔好預正, 貴亦未必算好, 視符要求在用料?性能?款式?像真?穏定以上自己取捨,
再自己付出幾多金錢,心機,時間搞好打搞靚仔支槍,唔想付出咁多就冇咁正咁靚, 就係咁簡單

引用:
原帖由 gainax 於 27-4-2013 17:16 發表
呢個GBBR成熟年代沒有廠好差, 只有自己認為更好既選擇
不過平既就唔好預正, 貴亦未必算好, 視符要求在用料?性能?款式?像真?穏定以上自己取捨,
再自己付出幾多金錢,心機,時間搞好打搞靚仔支槍,唔想付出咁多就 ...
最正原來係個人唔關支槍事

回覆 14# 的帖子

一分錢一分貨,都係個句,一開箱做得又靚又正料又好打點會平?
就算KSZ開箱都要執過先得,港台槍收得更平仲要款多殼靚點會比到呢個質數?
想有日本槍性能,殼靚,打得又耐用,但買個時付出既錢只係平價2,3千,咁點會有想要既野?
真係2千幾3千買到鋼壓身+有近天價h0bby操作槍仿真度+高質感?又可以一買即打又耐玩?
真係4,5千買到鍛造+CNC鋼鋁補品+有骨M4?
換轉日本仔出支鋼壓身MP5會收幾多? PTVV一萬蚊都係比平價鑄身公仔花而己
買VVE買埋R@既件先係原價, VFZ係台灣個邊優化左先係出廠價

佢地用亞鉛件做槍先可以壓低個價,但亞鉛質數跟本唔適合做受力件所以咁快出事
KSZM4出廠係鋼擊鎚都會打斷,用亞鉛件會點?

20 12
發新話題