17 12
發新話題

[投訴] 二手區明明已經有標示價錢但仍被del post

二手區明明已經有標示價錢但仍被del post

引用:
原帖由 11951 於 27-4-2013 23:15 發表
我係用呢種形式開post

上身:
滑架100 [6條]
前後準星100 [5條]
膠外管30 [4條]
回膛彈弓套30 [3條]

有寫明價錢數量但都照比人del post
sd pm又唔回
可能係版主驟眼睇錯左
主題現已被回復到二手街

你 2230 開個2手post
跟據版主管理記錄, 2245 被移走
2315 就開 post 話版主唔回

請你諒解, CGF 版主都是義務工作
而且不是 24 小時隨傳隨到的

謝謝

引用:
原帖由 11951 於 27-4-2013 23:32 發表
冇因為覺得太不可思義
有點嬲, 而且冇事就ok了
打擾晒
你唔夠 30 分鐘就開 post 投訴版主唔覆, 我都覺得好不可思議
我又何嘗唔嬲?

引用:
原帖由 11951 於 27/4/2013 11:52 PM 發表

事情錯在邊方先?
係個位版主錯先?
定我錯在先?
如果你嬲我唔夠30分鐘就投拆
你係咪應該嬲埋個位版主呢?
比個位版主del左post之後我完全唔知應唔應該再開
因為我再開都係一樣內容格式
我又怕再開會比人ban ...
其實CGF都無責任要俾你係度賣野(CGF無收你錢既)
只係提供地方, 方便大家

引用:
原帖由 11951 於 27-4-2013 23:52 發表
事情錯在邊方先?
係個位版主錯先?
定我錯在先?
如果你嬲我唔夠30分鐘就投拆
你係咪應該嬲埋個位版主呢?
比個位版主del左post之後我完全唔知應唔應該再開
因為我再開都係一樣內容格式
我又怕再開會比人ban多次最後ban埋ac
但又唔知你地幾時先處理個post
又見到個位版主一直on緊line
個post遲左可能就錯失左賣到野既機會
如果係因為個版主搞到錯失左個位版主係唔會有責任但捐失在我wo
你地有權力就有義務
做錯左野比人投拆真係天公地道
更何況錯不在你
你又有咩好嬲?
比個位版主del左post之後你完全唔知應唔應該再開咪問清楚先開囉
唔可以等多陣?? 半個鐘幾百萬上落?
我地完全無任何義務去服務你
做錯左野比人投訴真係天公地道
但我覺得你唔夠半個鐘就開 POST 投訴就唔合理
完全無去同版主理解問題, 或錯在何方

我有咩好嬲?

二手版版主係全壇最大 workload
而且任何版主都只係義務幫我手!
我絕對唔希望佢地受到不尊重或無理對待

唔洗嬲
我依家下逐客令

香港人嘅投訴文化
佢講得啱,有權利就有義務,佢有權出post 賣嘢, 咁義務何在?

引用:
原帖由 xyzchan 於 28-4-2013 00:11 發表
香港人嘅投訴文化
佢講得啱,有權利就有義務,佢有權出post 賣嘢, 咁義務何在?
佢係話我地
"你地有權力就有義務"
而唔係話有權利就有義務

我知佢係怪責CGF, 但係同時訪客一樣會有權利亦有義務。或者應該咁講,可以無條件去用人地提供嘅服務,就唔應該用『顧客永遠是對的』嘅態度。

今次事件起初完全係誤會,只係最後將小事化大。

當正自己比錢買服務

引用:
原帖由 xyzchan 於 28-4-2013 00:18 發表
我知佢係怪責CGF, 但係同時訪客一樣會有權利亦有義務。或者應該咁講,可以無條件去用人地提供嘅服務,就唔應該用『顧客永遠是對的』嘅態度。

今次事件起初完全係誤會,只係最後將小事化大。
講真,我覺得俾錢都唔係大晒

有禮貌唔應該係建立O係,俾錢買服務先有禮貌呢個基礎上

咩時候都應該有禮貌同講道理

可惜而家呢個社會....唉....大聲就代表O岩、先鬧先贏咁

acc都俾人ban埋,何苦呢…

UNDER DEVELOPING

真係唔知由幾時開始,香港人變得咁横蠻無理?

唔好意思,22點之後如果pm我無回,通常我係打緊機 :)
果個post我記得係佢最尾支槍無列到價錢
但我已經搵唔返果個移走左的post了,然後cgf上唔到,所以一直無機會睇pm

所有discuz 系統的PM 都可以見到對方有無睇過個pm,去"已發送"的資料夾,如果標題仍然係bold,表示對方仍未見到。

17 12
發新話題