22 12
發新話題

MAG Hopup roller

MAG Hopup roller

試緊,原件直上會射歪

附件

9-5-2013 12:02

引用:
原帖由 CPK 於 9-5-2013 12:02 發表
試緊,原件直上會射歪
咁反轉裝係咪去左另一邊?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

唔Chi有D唔穩定
呢粒野我覺得用AA膠Chi死佢會好好多...
外國網有人用電線皮,今個星期有機試下..

引用:
原帖由 spec.ops. 於 9-5-2013 12:51 發表

咁反轉裝係咪去左另一邊?
會。

一,膠喉質素差,厚度不一,一邊厚過另一邊。
二,切喉手工差,膠喉長過銅滾軸,切口參差不齊,裝上C架後長了多了的膠料會被擠向中間,使接觸圓彈的表面不平均,造成彈道偏差。

引用:
原帖由 CPK 於 9-5-2013 14:25 發表

會。

二,切喉手工差,膠喉長過銅滾軸,切口參差不齊,裝上C架後長了多了的膠料會被擠向中間,使接觸圓彈的表面不平均,造成彈道偏差。
我會用返油喉~~~

回覆 3# 的帖子

電線皮好快會蝕,特別係長時間連射下,個roller可以磨到高溫,可能會改變個roller既硬度及"un"度,影響個hop up性能。
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 CPK 於 9-5-2013 14:25 發表

會。

算啦,你睇佢個packaging咁土炮都知道唔會有驚喜啦  
成件貨根本兒戲到不得了……跌左幾多錢?

師兄係邊可以買到?

引用:
原帖由 Elf 於 9-5-2013 23:47 發表

$125 槍街。

新手買黎當小玩具玩吓啫。

引用:
原帖由 CPK 於 10-5-2013 12:14 發表

$125 槍街。

新手買黎當小玩具玩吓啫。
咁你都肯俾

引用:
原帖由 Elf 於 10-5-2013 13:06 發表

咁你都肯俾
有大佬話好用嘛。

等新手執執佢再落場試。

比多條喉你就預左自己汁
起碼個座硬過原装
不會拆多幾次就分屍
當買個CNC座 ∼∼∼∼
百多元做白老鼠不過分
二千幾個摩打打幾飛就報消米重心痛 ∼∼∼∼

引用:
原帖由 Elf 於 9-5-2013 23:47 發表

好多真品都是得個土炮拉錬袋
Packing真的能代表一切?~~~~
兒不兒戲就要試過先知
如未試過就不應下定斷(由其作為主持人)
我未用過所以不作定斷
有人話得
有人話吾得∼∼∼∼

回覆 13# 的帖子

又岩又岩,不過今次事實證明件野真係唔值咁既價啦

引用:
原帖由 Elf 於 10-5-2013 21:20 發表
又岩又岩,不過今次事實證明件野真係唔值咁既價啦
對玩ptw的人來説
佰多元又算什麼 ∼∼∼∼
可算是最平的parts ~~~~~

22 12
發新話題