35 123
發新話題

U記MP5K-PDW 4.5mm鋼珠GBB 初歩開箱文

U記MP5K-PDW 4.5mm鋼珠GBB 初歩開箱文

開箱文預告篇...........之U記 CO2 MP5k-PDW 4.5mm鋼珠版GBB

槍未正式到手,軍醫本人也期待中......

Happy shooting!

附件

27-5-2013 14:23

27-5-2013 14:23

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

期待中.....

打鋼珠有D有錢
GLOCK 18C

新version? 這是否好耐以前就有果把呢?
唔知blowback力度如何
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 enflame97 於 27-5-2013 14:46 發表
打鋼珠有D有錢
1.Air Gun鋼珠又不算太貴....
2.呢支半自動,用彈唔多.....
3.又不是打game,自己練靶,用彈有限啫....

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 2slow 於 27-5-2013 14:50 發表
新version? 這是否好耐以前就有果把呢?
唔知blowback力度如何
算新的,新來港1個月多D.....
Blowback 力度一般,同kc02差不多而已....(呢支得半自動Only...)

外國版介紹( 外國原廠約2.5j-2.8j )

http://m.youtube.com/watch?v=iK22Bg7aldo&feature=related
測試:
http://m.youtube.com/watch?v=PBSuygP9liQ

香港版約1.8j 以下

回覆 1# 的帖子

咦!支co2係後入?

引用:
原帖由 hawkinswong 於 27-5-2013 16:45 發表
咦!支co2係後入?
全中....鋼珠槍好多都是彈、氣分家的....

從天堂來的嗎?
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 27-5-2013 17:02 發表
從天堂來的嗎?
Yes!

有無人試過天堂果把CO2 AK呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 27-5-2013 17:32 發表
玩過下,3k幾唔貴,真木、鋼、合金、半自動...OK! But咁嘅價冇得blowback 冇乜引....玩番自己支木托版1077W(10/22)好過......

附件

27-5-2013 17:52

引用:
原帖由 2slow 於 27-5-2013 17:32 發表
可能我買嗰陣風頭火勢(對面被拉人封鋪隔兩日)所以我嗰把被調到好細力(0.X J)基本上報紙都唔太打得穿 (覺得當時唔買既話就以後都無機會)

唔係話要過J...但係如果而家要求將火力調返到應有水平(1.7 J)都算合理卦...?

引用:
原帖由 T-800 於 27-5-2013 17:48 發表

玩過下,3k幾唔貴,真木、鋼、合金、半自動...OK! But咁嘅價冇得blowback 冇乜引....玩番自己支木托版1077W(10/22)好過......
最礙眼就係條管下面無咗條通槍條...總係有啲若有所失...

35 123
發新話題