發新話題

ptw vs aeg

引用:
原帖由 134a 於 10-6-2013 02:16 發表
aeg M4就算駛幾多錢都改薄唔到個槍身同手柄,攬開model都好難再攬番肥C9,呢個係我選擇PDW嘅理由。
中肯d講, 真數A2 PISTOL GRIP初初的確係賣點之一, 但隨著麥記產品推出, 好多USER都轉用返比A2 "肥D"既MIAD GRIP 了

引用:
原帖由 kidult 於 10-6-2013 01:42 AM 發表
玩上身, 你就暗示我玩power
呢個叫偷換慨念
我玩上身,係想一team 人用哂同一牌子既骨, 你唔明唔緊要, 問吖嘛, 你肯問, 我實答你喎

我睇哂你大部份post , 你都好攪笑

我講玩上身, 你又話aeg幾個 ...
算啦師兄,我留意ptw版只有半年左右,都見呢類post出過
人地依家係都唔睇係都要挑機
一係想話人知佢枝sr點勁
一係賣唔出發老脾
一係增加存在感

我唔覺得ptw就一定係點勁點勁,但係人地一早就做到今時今日aeg先有既野
甚至有d都未抄到

佢自己明明有齊兩款都明知固問(that's why 我冇回)
仲話好多廠都有出m4
既然如此何必俾千幾買港貨,幾百買國貨?

有志者事竟成,去買枝文具鋪m4
有心/財/力搞到準直
再去一般版挑機,方為大師父嘛

自己俾系統a吊起左,覺得不值想跳返落海
咪跳囉,冇人阻住你
唔需要問人跟唔跟既

Thread close for me

M14愛好者

Guns don't shoot people,people shoot people.

冇其實kidult用家咁pro 又用真身真品, 有冇想過移民去美國玩真鐵?
其實你咁多個上身,不如一個上身一枝槍la 好似D收藏家咁

引用:
原帖由 andre_ktss15 於 10-6-2013 03:16 發表

一係賣唔出發老脾
一係增加存在感

我唔覺得ptw就一定係點勁點勁,但係人地一早就做到今時今 ...
我知, 但係我覺得幾萬蚊買枝玩具, 不如入槍會玩真野la( 除在D更新人仕及怕被人查人仕)

引用:
原帖由 kidult 於 10-6-2013 01:42 發表
玩上身, 你就暗示我玩power
呢個叫偷換慨念
我玩上身,係想一team 人用哂同一牌子既骨, 你唔明唔緊要, 問吖嘛, 你肯問, 我實答你喎

我睇哂你大部份post , 你都好攪笑

我講玩上身, 你又話aeg幾個 ...
ptw 咪又係要改hop up 油管?

引用:
原帖由 andre_ktss15 於 10-6-2013 03:16 發表

一係賣唔出發老脾
一係增加存在感

我唔覺得ptw就一定係點勁點勁,但係人地一早就做到今時今 ...
但係打2000發之後咪又係要改hop + 油管? ptw維修版d post 多過aeg版 la

引用:
原帖由 shcheng 於 10-6-2013 03:21 發表
冇其實kidult用家咁pro 又用真身真品, 有冇想過移民去美國玩真鐵?
你又知我冇??

而家講緊玩具, 又關真鐵咩事?? 唔好亂搬龍門好喎

引用:
原帖由 shcheng 於 10-6-2013 03:28 發表

ptw 咪又係要改hop up 油管?
我冇改, 但唔覺有問題

你條友, 真心膠喎。。。。
本來諗住吹下水, 點知你係咁挑機, 係咁重點轉移

比十個服字你喇

thread close for me too

引用:
原帖由 shcheng 於 9-6-2013 18:28 發表

sorry ching a fully modified aeg only cost $5500 include the gun price at 20F and could shoot a coke can at 30m and a human target at 60m. However I bet a not modified ptw could not do that unless i ...
Not again! PHYSICS!

Just tell me what sort of modification can be done to improve my PTW to shoot like your AEG?

引用:
原帖由 shcheng 於 9-6-2013 20:14 發表

sorry aeg 係 gtr ptw 係 法拉利
To be correct! AEG are toys! PTW are weapon! Because, they don't have wheels!

引用:
原帖由 kidult 於 10-6-2013 08:56 發表

我冇改, 但唔覺有問題

你條友, 真心膠喎。。。。
本來諗住吹下水, 點知你係咁挑機, 係咁重點轉移

比十個服字你喇

thread close for me too
我加多兩個... :-D
這位c-hing 真鬼馬!:-)

看富貴吾順眼...又厭貧窮冇本事...做人真的好茅盾

引用:
原帖由 watchmanll 於 10-6-2013 11:11 發表
看富貴吾順眼...又厭貧窮冇本事...做人真的好茅盾
「憎人富貴厭人窮」
偽君子!永遠虛偽!

講到玩真槍 一陣又會唔會話支sr25加多幾多幾多錢打得遠過你架

引用:
原帖由 shcheng 於 10-6-2013 03:21 發表
眼睛起紅根... ???

發新話題