發新話題

[KA] KA M4 GBB身, 點樣執齊內部件最抵玩

回覆 45# 的帖子

C HING 我想問你個前節係咩廠嫁

回覆 46# 的帖子

GP

KIT 951 果SET 嗎
如果係 呢SET係FOR AEG 可以順利上 KA GBB BODY嗎
唔好意思 因為本人而家得個身 可能比較多野問
唔該你先

回覆 48# 的帖子

回覆 50# 的帖子

二手街; 上手購於KA開倉

回覆 52# 的帖子

no idea lu

引用:
原帖由 loveless 於 14-6-2013 06:39 PM 發表

今時今日我諗要行晒18區至有機會齊集一整套原素鋼件.
E何b啊ching...減完價唔知凈幾多呢
M14愛好者

Guns don't shoot people,people shoot people.

回覆 54# 的帖子

回覆 55# 的帖子

我就ka身
Gp mag catch, gp bolt, gp bolt carrier
無misfeed/double feed
後定都正常

引用:
原帖由 F_Fillet 於 16-6-2013 04:33 AM 發表
hobby 好多野都無, 至少website係咁講
上星期最少有display
M14愛好者

Guns don't shoot people,people shoot people.

引用:
原帖由 F_Fillet 於 16-6-2013 04:32 發表
想問下各位用GP PMAG+KA身既師兄, 你地個MAG CATCH係咩廠?
同埋你地所謂fit既, 係bolt在前, 還是後定在都fit?

依家個問題似乎係個PMAG除左鬆, 仲上得太高(1mm左右)頂住條bolt, 食bolt+misfeed/double feed
KA b ...
我的KA身用GP PMAG無問題很暢順(KA身+GP MAG CATC+QXF鋁bolt)
不過用係PRIME身到會比嘩佬lock卡住

附件

16-6-2013 12:16

signature oversize

發新話題