發新話題

[完成] DIY 真木.摺托.M1卡賓 制作實錄

拜服拜服

讚呀~~!! 堅過石堅~!   
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

真柄黎既??

睇住Marushin 由 8mm 版出到 6mm Gas, 到早前出 CO2 6mm 版, 日本仔都好似無心出M1A1 Carbine...
雖然有好多次都想自己改成M1A1 但係身邊無咩成功例子而卻步...
宜家見到師兄既傑作我對M1A1 既雄心又番番泥....
師兄可以PM 個木身係邊到入手?
THX  

引用:
原帖由 rYaN 於 15-7-2013 12:51 發表
真柄黎既??
係,不過就係新造既
而唔係二戰野
引用:
原帖由 dnc1872333 於 17-7-2013 11:29 發表
睇住Marushin 由 8mm 版出到 6mm Gas, 到早前出 CO2 6mm 版, 日本仔都好似無心出M1A1 Carbine...
雖然有好多次都想自己改成M1A1 但係身邊無咩成功例子而卻步...
宜家見到師兄既傑作我對M1A1 既雄心又番番泥....
...
木托係邊到返我就唔知啦,因為係朋友直接帶黎

但今日就見KA 個FB話會出M1A1.......

引用:
原帖由 阿堅 於 23-7-2013 22:16 發表

係,不過就係新造既
而唔係二戰野

有咩感想?

引用:
原帖由 seamoncheng 於 23-7-2013 23:39 發表

有咩感想?
錢又唔係我比,你問槍主好D  lol

很堅呀!!!

Terrific! :-D
Good looking wood stock, great job! :-)

呢個世界冇咁"橋"既

引用:
原帖由 阿堅 於 23-7-2013 22:16 發表

係,不過就係新造既
而唔係二戰野

睇尼可以改落真木托,咁我尼套木有希望成槍

附件

24-7-2013 23:02

引用:
原帖由 MANKF 於 24-7-2013 23:02 發表

睇尼可以改落真木托,咁我尼套木有希望成槍
呢套木比M2用架

人如其名!真係堅!
目標太多
彈藥太少

thz for sharing!

發新話題