44 123
發新話題

[WE] WE TT33 不負責任, 不專業, 多廢話 REVIEW片 (新增力度和準確性片)

WE TT33 不負責任, 不專業, 多廢話 REVIEW片 (新增力度和準確性片)

昨天拍了條片, 初步review WE TT33, 好多野都冇講... 都講左20mins.
今次係小弟弟二次拍review片, 有很多野都未成熟請見諒!! 勿插得太過份!
Sorry 我把老牛聲! 有時間請看看
http://youtu.be/Od_soMJjW_M

新增力度和準確性片
http://youtu.be/9RZqqFLK7o0
不知道為什麼唔到射擊測試,所以我影左結果。Anomaly係人為錯誤。射擊時槍放在硬表面上。由於hopup 高炒,我瞄準在張紙的底部。

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +30 原創內容 9-7-2013 03:07
  • gtoray 金錢 +30 原創內容 9-7-2013 03:07

師兄好有誠意,另我對支鎗有左好多認識,多謝師兄分享。

回覆 2# 的帖子

師兄太客氣啦, 我都係吹下水

ching我覺得講得大聲少少會好d, 平時都覺得冇咩野, 開大聲少少就ok
而家樓上裝修緊, 我開到最大聲都聽得好辛苦, 要出動headphone先好少少

回覆 4# 的帖子

Got it! 其實upload左落youtube唔知點解細聲左. 下次會大聲D.
力度和準繩度忘記了, 遲D拍翻!

引用:
原帖由 titaniumcat 於 8-7-2013 15:49 發表
Got it! 其實upload左落youtube唔知點解細聲左. 下次會大聲D.
力度和準繩度忘記了, 遲D拍翻!
唔該晒ching

GOOD!
我都覺得WE TT33個握片係明顯厚左好多
不過整體來講$680有甘樣質數都交足貨傢啦

THX 師兄
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

回覆 7# 的帖子

係啊, 680甘樣質數真係非常ok!
我個人最介意係個hammer, 但我估一定會有補品出... 希望
tf141/ 肥佬 客氣

請問係hop up膠係用5.1系列的嗎?

引用:
原帖由 RCman 於 8-7-2013 16:30 發表
GOOD!
我都覺得WE TT33個握片係明顯厚左好多
不過整體來講$680有甘樣質數都交足貨傢啦
今日淨係見到銀色要$800
心裹沈左沈 以為黑色都係
$680又真係幾抵

軍軍軍買?

WE 真係開始有所改進了, 如果連細緻位都留意埋 , 就更加好嘞

回覆 14# 的帖子

QXF 買, 我覺得假pin, 假撞針同分離式extractor 已經很好啦,甘樣價錢.
回JBL: 我未有機會測試射程, 可否講多啲?

44 123
發新話題