發新話題

新玩具 G&D DTW SR-16/M4 & 新款多發點控制ECU

回覆 15# 的帖子

師兄
那不是叫不容易
那是叫很難
像這顆ecu我只看到一家店鋪有display
這枝新dtw根本沒看到實物
台灣dtw有承包商保養對吧?
香港我沒聽說過有
M14愛好者

Guns don't shoot people,people shoot people.

引用:
原帖由 spec.ops. 於 17-7-2013 15:48 發表
後氣咀的外徑跟systema一樣嗎?
如果可以的話,配systema的氣咀會較易買到
後氣嘴外徑目測看起來跟SYSTEMA差不多,應該是一樣的(手邊現在沒有游標卡尺OTL),試過DTW與PTW前後氣嘴的螺牙可以交換對鎖
引用:
原帖由 阿寶 於 17-7-2013 23:55 發表
感謝師兄分享~
請PM台灣哪裡有的買~~~~
已PM,請查收

引用:
原帖由 necgf 於 18-7-2013 07:47 發表

後氣嘴外徑目測看起來跟SYSTEMA差不多,應該是一樣的(手邊現在沒有游標卡尺OTL),試過DTW與PTW前後氣嘴的螺牙可以交換對鎖
如果可以的話當然前後一起換systema
三六轟一轟,敵人企唔穩!

請師兄pm我。。

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 13-7-2013 15:24 發表
解決左這個問題末?
師兄我有一支舊版的,我解決尾蓋的方式是用一條焊接電子零件用的焊錫來取代~~~

DTW的價格便宜
DTW整槍的價格還不到日本PTW的一個波箱價錢
就算拆DTW的零件波箱,電機,氣筒等配件來給ptw用都還很划得來
尤其是電機,小弟個人還覺得很好用

回覆 20# 的帖子

可惜波箱零件自家數

引用:
原帖由 spec.ops. 於 28-7-2013 22:52 發表
可惜波箱零件自家數
試左
dtw 波箱 > airo 下身會座低左食唔實條天梯

dtw 套齒 > airo 波箱 ok 正常

引用:
原帖由 chob 於 30-7-2013 11:34 發表

試左
dtw 波箱 > airo 下身會座低左食唔實條天梯

dtw 套齒 > airo 波箱 ok 正常
你拆開dtw波箱對比systema ptw波箱就知

請問DTW原裝跟唔跟Hop up調教器?
唔跟Hop up調教器,我又可以喺邊度買?
THX

引用:
原帖由 HUNK 於 8-8-2013 23:00 發表
請問DTW原裝跟唔跟Hop up調教器?
唔跟Hop up調教器,我又可以喺邊度買?
THX
去車仔舖或五金舖買六角匙手批

請問果粒黑色野有咩用?
事關果粒黑色野,同粒BB彈喺彈匣入面平排咁jam住啦..
THX

附件

10-8-2013 22:56

引用:
原帖由 HUNK 於 10-8-2013 22:56 發表
請問果粒黑色野有咩用?
事關果粒黑色野,同粒BB彈喺彈匣入面平排咁jam住啦..
THX
黑色果粒野負責頂埋最後果粒彈上去上旋座

師兄,尼支槍可否隨意換自己鐘既護木, hand grip, stock 等等外觀東西?

引用:
原帖由 gunka 於 16-8-2013 02:47 發表
師兄,尼支槍可否隨意換自己鐘既護木, hand grip, stock 等等外觀東西?
你識拆或有錢就可

想整番支...可否都pm我購買地點&price?? thanks...

發新話題