發新話題

新手換彈弓一問

新手換彈弓一問

入左airo支tw 想改細力d去到1j,行槍街只見systema 原廠m90.
請問各位還有邊幾隻彈弓可以選擇?
thx!

any reports?

M90已經係最細力
三六轟一轟,敵人企唔穩!

report 未落場都未知實際係點, 不過支槍既裝工麻麻.
新買番來真係要爆開checkh好先落場

引用:
原帖由 chob 於 13-7-2013 21:53 發表
report 未落場都未知實際係點, 不過支槍既裝工麻麻.
新買番來真係要爆開checkh好先落場
成槍?

回覆 5# 的帖子

係 成槍 ,
今日買左dtw條m90黑筒, 一試成1.3xJ .
頂佢! 仲大力過airo原本個條筒.....
想問下cut短彈弓可行嗎?

引用:
原帖由 chob 於 14-7-2013 02:38 發表
係 成槍 ,
今日買左dtw條m90黑筒, 一試成1.3xJ .
頂佢! 仲大力過airo原本個條筒.....
想問下cut短彈弓可行嗎?
算啦,呢隻所謂日本品牌根本就係ctw料
你買大陸仔筒就預左會有嚴重over既情況,
彈弓可以剪,但要收番口,唔係就會刮花啲野

thx ching!

樓主可吾可以整個開箱報告,我都想買枝依家想睇多啲~

引用:
原帖由 ckwu 於 15-7-2013 10:50 發表
上youtube

引用:
原帖由 ckwu 於 15-7-2013 10:50 發表
個箱一早棄左無得開啦~
講番支槍,個波箱內兩粒啤鈴鬆既,條筒內已裝啤鈴尾頂,外觀上對比dtw我覺得airo做得仔細d..
買得呢支要預左返黎爆開執執先好落場

換番條dd risII 先

附件

15-7-2013 23:42

引用:
原帖由 chob 於 15-7-2013 23:42 發表

個箱一早棄左無得開啦~
講番支槍,個波箱內兩粒啤鈴鬆既,條筒內已裝啤鈴尾頂,外觀上對比dtw我覺得airo做得仔細d..
買得呢支要預左返黎爆開執執先好落場

換番條dd risII 先
條筒有啤呤尾頂即係用左ctw新版筒

發新話題