17 12
發新話題

[WE] 新手想問WE M4/PDW換GRIP

新手想問WE M4/PDW換GRIP

小弟近排買左支我們PDW,覺得佢個GRIP手感極差,
所以想搵個好D嘅GRIP,但係搵左好耐都冇咩款上到,
好多都冇開個窿比條彈弓,唯獨ARES呢款又靚仔又有開窿
今日行完槍街去搵都唔見有,小弟又係第一次買GBB件唔知頭唔知路
所以想問問師兄呢款GRIP邊到有?
又或者有冇其他上到WE嘅GRIP可以推介下?
另外仲想問下WE GRIP位係咪真品數?
因為見真品TANGODOWN個GRIP好似都有開個窿,
唔該哂~~

個窿自己開都得啦
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

Magpul moe
需小汁,已有凹位,需自行開窿
我有隻汁好哂位,你要就PM

唔該哂師兄,已經PM左你啦~~

引用:
原帖由 MK46 於 17-7-2013 22:42 發表
Magpul moe
需小汁,已有凹位,需自行開窿
我有隻汁好哂位,你要就PM
PTS賣$250?槍街新都係$160,會唔會有點兒過份?
Are You Ready ?!

引用:
原帖由 garyyanykw 於 18-7-2013 12:04 AM 發表

PTS賣$250?槍街新都係$160,會唔會有點兒過份?
認真!?
太耐之前買落
印象新價300-400...
無意MARK高價錢!

其實可以買WA SYSTEM 既GRIP再比軍軍軍開窿,幾草野

回覆 7# 的帖子

今日係E興趣搵到ARES個GRIP,佢開窿都係唔夠深...
明天交比軍軍軍D人開先,THX師兄~~

老實講呢隻Grip唔係你想像中咁好揸
如果我要買我都會買Magpul果兩隻
我把GHK PDW就係用左你果隻Grip,角度太斜

引用:
原帖由 lkawing999 於 19-7-2013 11:01 PM 發表
今日係E興趣搵到ARES個GRIP,佢開窿都係唔夠深...
明天交比軍軍軍D人開先,THX師兄~~
$50印象中

玩GBB... 其實可以試下DIY解決簡單問題....若然響膠柄鑽個2mm窿都要外求...成支槍好快會係一個無底錢坑....

GBB最大嘅樂趣係DIY,慢慢執順,不如你試下自己開先啦
Are You Ready ?!

小弟之前D槍有壞都係DIY,但係近排忙到死,
所以想比人快手搞掂姐

ERGO, 直上

回覆 14# 的帖子

即係WE啱真品數?早知一早買真品...
小弟自己跟住ARES個窿用鏍絲批鑽,
鑽深少少之後試一試先覺原來個位差少少
又驚係隔離用鏍絲批開窿會鑽穿埋,最後都比左軍軍軍搞

後尾係唐狗隔離見到有個模型手鑽,唔知啱唔啱用
下次再買多個元素TD GRIP練下

17 12
發新話題