發新話題

[同場加映M19]25年老槍翻修。。無耐之鎚仔DIY試作

我很妒忌. 講完

我很妒忌個種手工,時間和閒逸. 講完

防滑紋卒之失手了 。。。心急得滯。。。防滑紋走了位!!!

明天睇吓能否修正

1。造完防滑紋要將近打撞針位要由長型修短及收圓。。。再執兩側。。。用銅絲刷刷一刷。

附件

24-7-2013 20:01

24-7-2013 20:04

引用:
原帖由 gtoray 於 24-7-2013 00:38 發表
大佬....真係好似用機做咁靚....
心服口服...
有興趣。。慢慢做。。。一定做到 。。。又唔係整穿梭機 。。。爛鐵一舊 我但求枝槍動作正常。。。

引用:
原帖由 sing106 於 24-7-2013 00:48 發表
神級表現
多謝師兄誇獎

嘩 ! 師兄.......你啲手工簡直係鬼斧神工 , 勁

引用:
原帖由 2slow 於 24-7-2013 01:05 發表
人肉CNC
謝謝師兄 。。。。能否加上“智能AI“。。。人肉CNC

泌尿科治療後勁左咁多?
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

Amazing

引用:
原帖由 sergeant3007 於 24-7-2013 22:43 發表
泌尿科治療後勁左咁多?
未得。。。 。。。八月尾要再照多次。。。睇吓粒石仔有無排出

同平時差唔多。。。我覺枝MSG-90。。。堅D

引用:
原帖由 RCman 於 24-7-2013 22:50 發表
Amazing
謝謝RC師兄

引用:
原帖由 hung 於 24-7-2013 20:57 發表
嘩 ! 師兄.......你啲手工簡直係鬼斧神工 , 勁
多謝師兄讚賞

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-7-2013 19:49 發表
我很妒忌個種手工,時間和閒逸. 講完
個hammer前後重有兩條坑要開

有師兄同小弟講CGF多勁人,果然名不虛傳,樓主嘅恆心同DIY嘅功力真係令人佩服

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 25-7-2013 10:58 發表
有師兄同小弟講CGF多勁人,果然名不虛傳,樓主嘅恆心同DIY嘅功力真係令人佩服
感謝師兄誇獎 。。。。呢度真係好多勁人師兄。。。。小弟係CGF論壇學左好多野。。。多D上泥玩。。。。D師兄好好人

發新話題