75 12345
發新話題

[WE] WE製 MASADA ACR GBB

WE製 MASADA ACR GBB

MASADA GBB 初回特典あり

WE 製 MASADA ACR GBB BK/DE (跟 PMAG) 預計 9 月推出...

先行發售版會有刻印 (?!), 之後 WE 於 10 月 (多數 11 月) 之後發售既會冇刻印...

售價未定, 約 ¥ 35800 ~ ¥ 39800
轉自 http://orga.militaryblog.jp/e463439.html

把SCAR H呢!

引用:
原帖由 rho837 於 14-8-2013 09:15 PM 發表
把SCAR H呢!
睇黎,,,,哈....唔知

咁係咪姐係WE會有PMAG

引用:
原帖由 EdKong 於 14-8-2013 09:29 PM 發表
咁係咪姐係WE會有PMAG
YES

沙色G.I. Mag幾會大啲!
有現成嗎!

從前都有考慮過入MASADA, 見呢支個樣覺得有SCAR影子, 反而有點免疫

哇抄R記 ACR前節喎!!!必買啦!

正, 有得諗喎, 睇相似真係pmag呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 rho837 於 14-8-2013 10:22 PM 發表
沙色G.I. Mag幾會大啲!
有現成嗎!
文中係有講跟槍會有隻pmag

講真如果到時成槍同張相一樣 (唔計棍燈之類果啲配件啦當然)
我覺得齋係買個樣都唔錯

回覆 1# 的帖子

遲都好過冇,希望m4用到佢既pmag...

引用:
原帖由 rYaN 於 15-8-2013 01:21 發表

文中係有講跟槍會有隻pmag
支槍已經好吸引,pmag就更加吸引

唔知會唔會沿用現在M4既系統呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

重點是-pmag!!!!
不計kj,其餘4大AR GBB系統除了vfc之外其他也有PMAG彈匣……

75 12345
發新話題