發新話題

[WE] WE製 MASADA ACR GBB

引用:
原帖由 小鬼182 於 15-8-2013 12:14 發表
重點是-pmag!!!!
不計kj,其餘4大AR GBB系統除了vfc之外其他也有PMAG彈匣……
會唔會係膠的PMAG呢, 希望唔好係GP/beta果種金屬PMAG啦
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 15-8-2013 12:26 發表

會唔會係膠的PMAG呢, 希望唔好係GP/beta果種金屬PMAG啦
Gp係金屬,但beta果隻好似係膠來的………但因內膽用上類似舊款GHK gi匣雙筒儲氣室設計,用在一般wa系統上氣化成效很低………

依隻應該係膠的

個post話某GBB Maker
你點知係WE?
KSC/KWA我就信
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

回覆 19# 的帖子

你遲左黎啦
同埋前2篇都講過唔係KSC而且係海外製品

引用:
原帖由 lkawing999 於 16-8-2013 11:26 發表
你遲左黎啦
同埋前2篇都講過唔係KSC而且係海外製品
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qOqB-WAJjfw
除左呢支又黎多支?
都好既
讓我們繼續看下去...
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

from tw powerstar

回覆 22# 的帖子

師兄你咁快到手既?!

引用:
原帖由 poloyau 於 16-8-2013 13:51 發表
師兄你咁快到手既?!
唔係我架
批相係台灣個面同WE有交情既舖頭放出黎

回覆 24# 的帖子

OIC...

話說台灣果邊好似話有MARKING版本係日本廠商特別訂做
台灣只有原裝, 即係無MARKING版本

換言之香港都應該得無MARKING版..?

引用:
原帖由 fredpiek 於 16-8-2013 14:36 發表
話說台灣果邊好似話有MARKING版本係日本廠商特別訂做
台灣只有原裝, 即係無MARKING版本

換言之香港都應該得無MARKING版..?
有槍就無難度啦

引用:
原帖由 4jai 於 16-8-2013 14:45 發表

有槍就無難度啦
ACR 都係laser marking 姐, 比少少$自己mark好過一陣WE 整錯

引用:
原帖由 阿堅 於 16-8-2013 14:50 發表

ACR 都係laser marking 姐, 比少少$自己mark好過一陣WE 整錯
無腸有錯

唔知隻沙色真實出黎會係點...?
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

發新話題