發新話題

[WE] WE製 MASADA ACR GBB

睇外形應該係改左charging handle之後既前期形既Masada,但用左Remington條骨

因為到賣比大毒蛇之前改左個擋彈板

係咪會有散件改原有M4甲做PMAG呢

回覆 44# 的帖子

火控系統設計舊瓶新酒只係換左個樣
另如佢加返d marking及出番個標準handguard 會好d
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 19-8-2013 17:18 發表
火控系統設計舊瓶新酒只係換左個樣
另如佢加返d marking及出番個標準handguard 會好d
如果做曬紅字的東西,我怕你唔會係香港鋪頭買到

引用:
原帖由 ayaka 於 18-8-2013 15:08 發表

咁要睇M記係香港/台灣/日本有無註冊外觀設計/設計新型專利
無的話, 只要唔係抄足佢牌子名/LOGO, 用COPYRIGHT都未必有十足把握告得入

http://ipsearch.ipd.gov.hk/design/main.jsp?LANG=zh_TW
查一查先!!

引用:
原帖由 RCman 於 19-8-2013 17:24 發表

如果做曬紅字的東西,我怕你唔會係香港鋪頭買到
可能,HK勝在有3

引用:
原帖由 RX7 於 2013-8-22 10:45 PM 發表

可能,HK勝在有3
不過衰在佢冇出過長槍

引用:
原帖由 TurTle 於 23-8-2013 02:25 發表

不過衰在佢冇出過長槍
可能尼次有呢!而家WE枝枝長槍都有marking,得枝Acr冇
One sword keep another in the sheath.

Sometime,the threat of violence alone is a deterent.

Sometime,by taking a lift other can be preserved

引用:
原帖由 Raiden-雷電 於 23-8-2013 12:34 發表

可能尼次有呢!而家WE枝枝長槍都有marking,得枝Acr冇
L85都冇
SCAR整走左FN字樣

回覆 53# 的帖子

靚姐門口果支都有marking ar 重要係深刻tim..

引用:
原帖由 poloyau 於 23-8-2013 17:58 發表
靚姐門口果支都有marking ar 重要係深刻tim..
唔係量產就唔同講法啦!
要客製只能自己羅去雷刻深刻啦!問題係要比錢及自己做個artwork比鋪後製羅

你要知.....香港勝在有M記律師。

回覆 56# 的帖子

話時話,捉版權係M記吾係P記?重諗住P記冇左licence就可以明目張胆。。

引用:
原帖由 poloyau 於 2013-8-23 06:27 PM 發表
話時話,捉版權係M記吾係P記?重諗住P記冇左licence就可以明目張胆。。
p記冇左m記授權

是否有貨翻了?
I Love my Yuki Meow

發新話題