32 123
發新話題

[WE] 一刀流

一刀流

其實我想講好耐,
"我們"牌大多的包裝設計真係好土氣下
其實個包裝及自創的鎗名可否簡約一點呢?
呢重包裝我個人應為全無美感,不值收儲。
一個簡簡單單的Dual Tone就已經做到實而不鏵啦!

附件

21-8-2013 14:53

文字藝術師

的確很流...

論原裝紙皮盒我覺得U記/VFC做得都幾靚

引用:
原帖由 fredpiek 於 21-8-2013 15:05 發表
論原裝紙皮盒我覺得U記/VFC做得都幾靚
U記用了單一版面通用式設計都好好,簡約得來人家一看便認得U記。
GHK的雞皮盒也不錯。

講包裝, 始終都係Marui.....

引用:
原帖由 tf141 於 21-8-2013 15:19 發表
架仔包裝心法唔係浪得虛名麻

我都幾鐘意U記的packing 簡簡單單..
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

Don't like it!

SCAR H

SR-25

其實叫咩都冇所謂, 最緊要主體冇問題, 夠靚就ok, 盒通常都唔要...
你的日子如何,你的力量也必如何

馬記包裝

引用:
原帖由 tf141 於 21-8-2013 15:19 發表
YES, 不過個人唔鍾意某D盒大大支槍做COVER

點解唔叫 "一向刀流".....
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 ayaka 於 21-8-2013 16:11 發表

YES, 不過個人唔鍾意某D盒大大支槍做COVER
係! 大大支槍係個盒度, 增加偷運入境的難度
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 21-8-2013 04:30 PM 發表

係! 大大支槍係個盒度, 增加偷運入境的難度
學生買槍必做的一件事... 計畫如何入境(屋)

MUM...我買把刀炸...

32 123
發新話題