發新話題

[KA] 散砌WA system M4過程分享

之後既外觀野唔講啦直接跳去完成圖

多謝各位師兄賞面睇到最後
signature oversize

支槍performance點呢?
請問Crusader個Selector 是膠/合金的?
DYTAC Charging Handle幾$$?
Buffer Tube咩牌子?

Good post! 好多問題..haha
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 22-8-2013 11:14 發表
支槍performance點呢?
請問Crusader個Selector 是膠/合金的?
DYTAC Charging Handle幾$$?
Buffer Tube咩牌子?

Good post! 好多問題..haha
支槍未有時間試不過有Prime Bolt+GP飛機+Prime Hop Up+GP火控呢D懶人野性能應該唔差
Crusader個Selector磁石可以吸得起
DYTAC Charging Handle WXG賣$!(%
Buffer Tube牌子係GP
signature oversize

好心機 ! 期待試槍報告

回覆 7# 的帖子

我用牙籤代替=)

支持自行砌槍.

很有用啊. Thx

師兄們,小弟有枝PRIME身M4 用GP BOLT STOP 後,磨花咗個UPPER,請問係咩原因呢?
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 桸藍 於 23-10-2013 22:41 發表
師兄們,小弟有枝PRIME身M4 用GP BOLT STOP 後,磨花咗個UPPER,請問係咩原因呢?
因為個"波板糖"比較厚,所以會整花個身,我會磨薄少少個"波板糖"背脊。

gp有隻新版BOLT STOP薄左1mm到

附件

24-10-2013 09:22

回覆 25# 的帖子

咦,咁買嗰時講新版?

新版無單買 要成套新版鋼件買先有

附件

24-10-2013 09:47

回覆 27# 的帖子

咁衰嘅,想散買,朗哥嗰套六舊水好使好用

呢隻Bolt Stop比較襯我枝槍
不過套件要成$^@) (我買左2套)

附件

24-10-2013 10:17

回覆 29# 的帖子

個noveske身係prime?

發新話題