49 1234
發新話題

[WE] we 一、刀、流、、、產

we 一、刀、流、、、產

行內有消息, 香港magxxxl 又做野拉,香港有機會唔會有一、刀、流、we都停了所有消息發報

引用:
原帖由 gojapan 於 29-8-2013 20:04 發表
行內有消息, 香港magxxxl 又做野拉,香港有機會唔會有一、刀、流、we都停了所有消息發報
We近期有邊支槍係可以順利有完全版?

引用:
原帖由 N_G 於 29-8-2013 20:14 發表

We近期有邊支槍係可以順利有完全版?
偽mp7
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 gojapan 於 29-8-2013 08:04 PM 發表
@@"收到風話個版權停左架啦WOR...唔係現在點會只叫PTS

引用:
原帖由 tinyau1134 於 29-8-2013 21:00 發表
偽mp7
都唔係mp7

hk3又係時候出槍了

有新消息!!
we發言人係台灣軍火x度話: 國外有阻力,只有寶島有。
咁即係台灣限定?!

we悟係無錢比licence -但係比得magpxxxl..m4  m16 ,,hk416,,等等排隊黎收

唔係真事掛  
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 7# 的帖子

唯有訂過黎啦…

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 kai_matt 於 30-8-2013 11:37 發表
唯有訂過黎啦…
點訂法呢? let me know if you are going to order

咁pmag係咪都無望?

引用:
原帖由 kai_matt 於 30-8-2013 11:37 發表
唯有訂過黎啦…
師兄,我都想知點訂法,有消息請通知。謝謝

引用:
原帖由 2slow 於 30-8-2013 11:39 發表

點訂法呢? let me know if you are going to order
KIC, 沙莫龍,屋頂都有得訂台灣野

49 1234
發新話題