28 12
發新話題

[WE] 食魚有魚味, 沙槍有沙色...WE SCAR-L

食魚有魚味, 沙槍有沙色...WE SCAR-L

諗住整支沙色Rifle襯衫, 奈何心目中的"一刀流"入手困難...唯有攞支SCAR頂住先:
開咗搶先講

回覆 1# 的帖子

入手難?
唔難,街鋪都有得賣

金色鏡

回覆 2# 的帖子

黑色一啲都唔難...長短管都有, 就係無沙色
開咗搶先講

最難係有FN字

回覆 5# 的帖子

完全認同,依家啲台記好多都係"無印良品"...都係求其買啲QR code sticker 做下樣算, 師兄知唔知邊度有得賣 SCAR L 同埋 H 用嘅, 唔該晒!

附件

7-10-2013 23:06

開咗搶先講

引用:
原帖由 kai_matt 於 7-10-2013 20:43 發表
入手難?
唔難,街鋪都有得賣
邊間街鋪有得賣?

引用:
原帖由 queen 於 7-10-2013 23:40 發表

邊間街鋪有得賣?
其實E家要買,又真係唔難買...你試下開口問應該都幾多鋪有

咁真係要試試,但可否pm下我邊間

引用:
原帖由 siriochow 於 8-10-2013 01:22 發表
咁真係要試試,但可否pm下我邊間
聼講E家靜係講下都會比人PTS炒家 , 你都係自己去行街拿
我都係有朋友係外國送左兩隻匣比我先有得玩炸
槍我就無,不過上星期落場都見到好多人都有禮物收

題外話支乜都流超易斷上彈桿 , 不過都只係個別事件(頭盔)

引用:
原帖由 N_G 於 8-10-2013 01:36 AM 發表

聼講E家靜係講下都會比人PTS炒家 , 你都係自己去行街拿
我都係有朋友係外國送左兩隻匣比我先有得玩炸
槍我就無,不過上星期落場都見到好多人都有禮物收

題外話支乜都流超易斷上彈桿 , 不過都只係個別事件 ...
上彈桿已斷

回覆 4# 的帖子

沙色都有wor

回覆 7# 的帖子

唔講得,你實知嘅,咪反我啦

回覆 10# 的帖子

匣都有得散買

引用:
原帖由 kai_matt 於 8-10-2013 09:29 發表
匣都有得散買
人地送加   不過我個外國FD得無R字沙色匣
跪求黑色無字匣殼交換

我見近期D禮物就兩隻色都有,不過以經轉曬有R字.
見D人通常送禮都會送多兩隻匣,所以手快有手慢無

28 12
發新話題