26 12
發新話題

[WE] P-VIRUSES 手槍

P-VIRUSES 手槍

http://www.arms-cool.net/forum/thread-143998-1-1.html
原本想買馬記的, 但膠SLIDE 又令我很卻步
唔知呢支香港有未呢 有冇C兄見過?
THANKS

仲未出

不過我可以同你講

we d金屬都可能令你卻步
我生得聰明得罪你咩!!!

包裝

個鎗盒好靚,唔支己時有得買?

但 we 亞鉛可能令你嘔血。
城大教職員對梁振英之評分
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 2013-10-16 20:59 發表
仲未出

不過我可以同你講

we d金屬都可能令你卻步
佢唔信邪咪由佢試下
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

我支marui 226 打到壞都未爆滑架…

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 magichour 於 17-10-2013 02:49 發表
但 we 亞鉛可能令你嘔血。
環保原料設計!自我xx
偽君子!永遠虛偽!

嘩! 個膠盒靚仔到呀!
V V E 下次包到成個"唉風"樣! 分分鐘比人炒高幾倍.......

還定都係膠! 我一定買馬老爺!

引用:
原帖由 rho837 於 2013-10-17 16:20 發表
嘩! 個膠盒靚仔到呀!
V V E 下次包到成個"唉風"樣! 分分鐘比人炒高幾倍.......
你指佢個 "盒" 俾人炒高幾倍?

引用:
原帖由 pochacco 於 2013-10-17 02:02 發表
個鎗盒好靚,唔支己時有得買?
唔知只買槍盒要幾多錢.

引用:
原帖由 magichour 於 17-10-2013 16:22 發表

你指佢 "個盒" 俾人炒高幾倍?
YES

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 2013-10-17 15:14 發表

環保原料設計!自我xx
係咪好似豆腐渣工程用的"環保"原料.

引用:
原帖由 magichour 於 17-10-2013 17:55 發表

係咪好似豆腐渣工程用的"環保"原料.
回收後再番用唔係環保囉!又或者唔用一段日子自己會“爛“又係環保!
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 magichour 於 2013/10/17 04:23 PM 發表

唔知只買槍盒要幾多錢.
台幣980

26 12
發新話題