45 123
發新話題

[WE] WE既MP5黎喇.......

WE既MP5黎喇.......

即係自知隻匣樣衰?

皇家空軍

今次呢條片full auto都好少白煙下,
希望佢一次過出埋a5
仲有佢將會出果堆鏡可以受到gbb

如果射頻快番D就好啦
WE個"無彈停發"會好過V牌吧

點解唔識bolt lock?

Mp5a5 希望

引用:
原帖由 051039 於 6-11-2013 03:59 發表
點解唔識bolt lock?
真槍MP5係冇bolt lock
另外,佢片入面隻匣係試比人睇先睇到bb彈,到正式出都會係咁呀?!!!

隻匣為了”外國客人”所以彎成甘><
第時有冇”本地”正式版出呢?!
你的日子如何,你的力量也必如何

射頻好似有d慢喎
仲有隻匣前面睇到彈好核凸呢
至於隻匣既彎度就真係多左少少
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 gtoray 於 6-11-2013 04:30 發表
Mp5a5 希望
等極都等唔到V記出A5。。。。
V記近呢一水mp5 都好似小左野要汁

如果"我們" 個價位係V記一半,咁就有得諗

以 我們 過往嘅價格,都可以考慮買嚟玩吓

引用:
原帖由 hklovers 於 6-11-2013 10:41 發表

等極都等唔到V記出A5。。。。
V記近呢一水mp5 都好似小左野要汁

如果"我們" 個價位係V記一半,咁就有得諗
VFC唔係不嬲有A5咩?

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 6-11-2013 15:04 發表

VFC唔係不嬲有A5咩?
無A5,只有A2,A3, Navy, K, SD3

出 2 round brust 正d
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 6-11-2013 15:15 發表
出 2 round brust 正d
2 round burst 真槍都好少有, Navy version
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

45 123
發新話題