45 123
發新話題

[WE] WE既MP5黎喇.......

最好隻匣造番真槍彈匣款

等埋佢地出mp5同埋sd先諗

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-11-2013 08:54 發表

即係點?你指撃針自鎖?
如果玩過佢AK就知,佢最後果下升起撞針避嘩佬,
其實升唔晒,都係會打左落匣度,不過無咁應,退唔晒成份BOLT咁解

引用:
原帖由 hung 於 7-11-2013 23:13 發表
等 Sd 3 呀
師兄點解唔玩VFX??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 8-11-2013 10:30 AM 發表

師兄點解唔玩VFX??
我自己有VFC都想換WE

引用:
原帖由 rYaN 於 8-11-2013 20:21 發表

我自己有VFC都想換WE
ching 你支VFC 幾時買架??
近一水VFC MP5 好似OK,無咩要汁

引用:
原帖由 hklovers 於 8-11-2013 21:10 發表

但係無彈不擊發都係果個系統wor,果個問題有冇改善?

引用:
原帖由 hklovers 於 8-11-2013 09:10 PM 發表

我果枝已經打得好順,冇乜問題!
不過WE功能齊全D當然會轉會啦

引用:
原帖由 rYaN 於 8-11-2013 23:26 發表

但Vfc tigger box 大部份跟足H&K design,除非we 有跟到,如果吾係點都玩vfc 為主
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 rYaN 於 8-11-2013 23:26 發表

轉咩會丫, 玩多個系統對比下嘛
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 怒人甲 於 9-11-2013 00:56 發表

但Vfc tigger box 大部份跟足H&K design,除非we 有跟到,如果吾係點都玩vfc 為主
十分同意, VFC像真度算高喇, 掛牆都好

除非有人做 沖壓MARKING啦...否則我唔認為有咩轉會價值

引用:
原帖由 4jai 於 9-11-2013 01:14 發表
除非有人做 沖壓MARKING啦...否則我唔認為有咩轉會價值
轉咩會姐你, 你都未入會

引用:
原帖由 seamoncheng 於 9-11-2013 11:39 發表

我都想入會,不過係等緊一支睇得又打得唧mp5a5 姐

引用:
原帖由 seamoncheng 於 9-11-2013 11:39 發表

搞緊入會手續

45 123
發新話題