發新話題

[WE] OL與 阿帕契衝鋒槍

我應該唔下流, 但可能有少少變態.
睇呢D囡囡相,
唔知點解第一反應,
我係會計算支槍同囡囡既比例
去推斷囡囡身高....

回覆 46# 的帖子

職業病吧?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 gtoray 於 18-11-2013 20:24 發表

男人天性不就是這樣嗎?
非常同意!

引用:
原帖由 horenhim 於 19-11-2013 09:51 發表

因為下流既人比真心中意軍服/槍械既人多好多
條數...好易計
真係咁???

其實如果有留意現代銷售方式, 會留意到宜家賣セ都會用"靚人"做招來, 好似H&M實底褲提碧咸,賣女性美容用品用美女等....

至於車同槍呢啲男性為主嘅市場, 一路都係用美女做輔助, 咁就係代表下流既人比真心中意軍服/槍械既人多好多??好似賽車好多 Racing Queen, 咁你覺得去睇賽車嘅人係去睇車定女吖??
好似呢套 K仔嘅相咁, 影得下唔下流我唔評論, 但係佢 post 嘅都係氣槍玩家嘅討論區, 根本只係"下流既人"係睇唔到嘅, 睇嘅都係氣槍玩家....但係睇完會去打JJ定留錢買槍, 就因人而異啦.....

好次呢張相,睇嘅係睇個女仔靚唔靚定睇裝備.....就睇吓睇嗰個啦.....

附件

19-11-2013 16:30

引用:
原帖由 withp90 於 19-11-2013 10:18 發表
我認我賤格
但可唔可以一係就QQ 台妹, 唔係就性感OL

宜家呢個女女好似卡左o係中間咁
Something like that????

附件

19-11-2013 16:40

Black C & mini-skirt OL

引用:
原帖由 queen 於 19-11-2013 16:40 發表

完全唔得,一啲女王氣勢都沒有。

引用:
原帖由 queen 於 19-11-2013 16:30 發表

真係咁???

其實如果有留意現代銷售方式, 會留意到宜家賣セ都會用"靚人"做招來, 好似H&M實底褲提碧咸,賣女性美容用品用美女等....

至於車同槍呢啲男性為主嘅市場, 一路都係用美女做輔助,  ...
其實你講既野同我想表達既野差唔多,只不過大家立場唔同
你問我呢類相好唔好,又唔可以話差既
只不過略嫌脂粉味太重,硝煙味太少姐
我唔好呢味咁解(個人意見)
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

我得承認好難有人賺到我的錢...每次我看見一個廣告,我就不期然去想它為何這樣設計,sell那一類群體,植入那些信息

我更易接受沒有性作招倈的廣告,更易見到廣告人和產品的真章

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-11-2013 21:44 發表
我得承認好難有人賺到我的錢...每次我看見一個廣告,我就不期然去想它為何這樣設計,sell那一類群體,植入那些信息

我更易接受沒有性作招倈的廣告,更易見到廣告人和產品的真章
如果你一次過幫佢地買幾萬支槍可能會照你念頭拍廣告⋯⋯如queen爺話世上多數人鍾意睇靚人,但正直嘅"趙文卓"所淨無幾呢∼
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

我喜歡看咸網,但不喜歡將兩件事混埋...例如從不用裸女火機點煙仔

引用:
原帖由 withp90 於 19-11-2013 10:18 發表
我認我賤格
但可唔可以一係就QQ 台妹, 唔係就性感OL

宜家呢個女女好似卡左o係中間咁
咁小弟想睇個QQ兼性感OL台妹得唔得呀

雖然宜家呢個囡囡好似卡左o係中間咁
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

條女化左妝都咁既樣 落左妝既樣不咁想像

對於應唔應該把槍同女放埋一齊作商品招來,我無咩所謂,有就多樣野睇,無就專心睇商品……
但有一個事實係--搵條咁嘅女影!完全係趕客行為!!

引用:
原帖由 queen 於 19-11-2013 16:40 發表

我覺得Queen 兄以下呢set好有味道, 用黎賣廣告又得

http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=125211

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

發新話題