發新話題

[WE] OL與 阿帕契衝鋒槍

西楠建村呢期密密影WE野..
井勝胸圍底褲文化似乎後繼有人

引用:
原帖由 loveless 於 18-11-2013 10:52 發表
西楠建村呢期密密影WE野..
井勝胸圍底褲文化似乎後繼有人
希望下次搵個索d啦

身材蠻不錯 ( 雖然冇咩腰 ) ,樣子有待改善。

作為點心還是可以一看。

回loveless 師兄:井性果套poster 撤底好多
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 18-11-2013 11:06 發表
身材蠻不錯 ( 雖然冇咩腰 ) ,樣子有待改善。

作為點心還是可以一看。

回loveless 師兄:井性果套poster 撤底好多
樣子有待改善

長腿+黑絲

我地有社會責任, 去教育下一代不應該以貌取人,
要強烈鼓勵及宣揚內在美既重要性.

井勝當年就係憑著一股熱誠, 抱住良知與良心, 努力宣揚內在美, 為人類作出一點貢獻....

很齷齪 。

引用:
原帖由 reniless 於 18-11-2013 13:15 發表
很齷齪 。
冇可能, 我都唔齷齪既

引用:
原帖由 loveless 於 18-11-2013 13:18 發表

冇可能, 我都唔齷齪既
我很靦腆的。

回覆 21# 的帖子

其實佢想賣什麼?

師兄,仲有無?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 18-11-2013 13:40 發表
其實佢想賣什麼?

師兄,仲有無?
有露點添

如果出A5 同 SD6 就正喇~

剛剛在“咕咕“井勝時找到的…戰地攝影

http://blog.yam.com/jasir/article/26240408
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

vve 既野真係膽博膽。
之前買左支74U. 睇相以為好come, 但係打左幾野個trigger group 外殼 valve knocker 位已經裂左,料太薄。須然仲未有功能問题。佢d 設計硬有隻鬼嚮度。

trigger group 又唔係靓仔,not my cup of tea.

點解要把槍同女人放在一起

發新話題