發新話題

[WE] OL與 阿帕契衝鋒槍

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-11-2013 19:54 發表
點解要把槍同女人放在一起
槍是屬於男人世界,絕對不能給女人沾污。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-11-2013 19:54 發表
點解要把槍同女人放在一起
男人天性不就是這樣嗎?

引用:
原帖由 reniless 於 18-11-2013 20:08 發表

槍是屬於男人世界,絕對不能給女人沾污。
不是什麼性別角色問題,而是透過這些十分低層次的宣傳,令我覺得我買了會顯得自己很cheap

再說,軍服show中有一些性感女士,硬把原始慾望和軍事放在一起,令人感到很"宅"

風流而不下流才算是男性的基本要求

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-11-2013 20:45 發表

不是什麼性別角色問題,而是透過這些十分低層次的宣傳,令我覺得我買了會顯得自己很cheap

再說,軍服show中有一些性感女士,硬把原始慾望和軍事放在一起,令人感到很"宅"

所以我依家唔買賤格王

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-11-2013 20:45 發表

所以這帖我只看了一眼沒回,回的只是個別師兄。
---------
還有,我只向那些同性戀天才設計師們致敬(Martin Margiela除外),他們的才華絕對不能給異性沾污。

匣呀...我唔想打幾下就玩完呀...

引用:

從我本業既角度, 去睇一組如此廣告的幕後制作與所需要的規劃/配合, 井勝未去到下流, 只係夠薑.
如果3年後我再問, 記唔記得2011年某某新槍廣告係點既樣, 好難有人答得出.
但井勝就睇過都有印像, 仲要自然聯繫到係井勝品牌, 而唔係只記得有唔著衫囡囡.

淨靠下流做唔到的....

是的,我是下流,我是遵從自己的本性,注重的是“如何做到這種刷邊球的構圖“…………

但在看到師兄們的回覆後,又多了解了自己本性的膚淺
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

我認我膚淺....
邊鬧邊睇

引用:
原帖由 B20_hk 於 18-11-2013 20:48 發表

所以我依家唔買賤格王
那還有看 Combat & Arms嗎?

引用:
原帖由 loveless 於 18-11-2013 10:52 發表
西楠建村呢期密密影WE野..
井勝胸圍底褲文化似乎後繼有人
西楠建村....WE 駙馬爺呀.....

引用:

我不知應該怎樣說, 不只軍服展, 連美國shot show都有性感女士, 咁....又點計??

引用:
原帖由 queen 於 18-11-2013 23:35 發表

我不知應該怎樣說, 不只軍服展, 連美國shot show都有性感女士, 咁....又點計??
Queen爺駕到就有救o各,
你試下同So師傅解釋,
賣槍管同鞋跟尖呼應,
賣buttstock同八月+五呼應,
9成9係團體性開左好多次會討論的結果, 並唔係只有下流就可做到的~~

引用:
原帖由 queen 於 18-11-2013 23:35 發表

因為下流既人比真心中意軍服/槍械既人多好多
條數...好易計
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

我認我賤格
但可唔可以一係就QQ 台妹, 唔係就性感OL

宜家呢個女女好似卡左o係中間咁
小弟既氣槍channel :
http://www.youtube.com/user/withp90

發新話題