發新話題

其實現在出既PTS pmag重有無問題???

其實現在出既PTS pmag重有無問題???

記得剛剛出個時好多問題,又唔岩位上唔到匣,jam彈同碎彈,要執好多野先用得,請問現在重有無e d問題???

另外佢出既emag係唔係都係同一個膽黎???

我想問....其實仲會唔會有新出的? 市面果D我相信係貨尾
有錯請指教

已經停左無再出???

詳細故事我唔清唔楚, 但PTS 已經冇左"嘜PUL" 代埋, 唔知包唔包括 PTS 公司生產既嘜PUL 玩具

所以, 回應返個題目, 而家買到既 PTW PMAG 係需要調整既~ it's full of fun!!

咁我買返MAG個d鋁匣算了,用緊個d鴨仔pmag開始有問題

MA G個d 鋁 正呀 , 但長鈻好耐都冇貨了.......短铝就一街都係

引用:
原帖由 BNO 於 14-1-2014 09:56 發表
MA G個d 鋁 正呀 , 但長鈻好耐都冇貨了.......短铝就一街都係
長鋁搵過真係無晒,現在長既得返重既鐵版,短既frd都比左隻我,不過重未有機會落場試

我12個pmag 都沒有問題。只是416完全用唔到。
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 seals9121 於 2-3-2014 17:35 發表
我12個pmag 都沒有問題。只是416完全用唔到。
你冇買EMAG咩?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

Emag 先用到向416, pmag gen1 n gen 2 要磨走格仔位先得

引用:
原帖由 kidult 於 2-3-2014 22:58 發表
Emag 先用到向416, pmag gen1 n gen 2 要磨走格仔位先得
我唔捨得磨囉,用gen3算了

唉.....冇時間開封d gen3

引用:
原帖由 kidult 於 2-3-2014 23:38 發表
唉.....冇時間開封d gen3
我等用呀,所以焗住要開

CTW用會jam彈同碎彈!

發新話題