20 12
發新話題

請問,除咗 醫何B 有DTW,仲有冇其他地方有得賣?

請問,除咗 醫何B 有DTW,仲有冇其他地方有得賣?

如題,先多謝提供~

你講咩呀 ?

佢應該想問除左ehoxxy 之後,仲有邊到有得買dtw(一支老番PTW)

x=b

我直頭睇錯左 。。。以為師兄細嶺左野。。。要醫何B。。。仔。。。

強烈建議樓主不要買

引用:
原帖由 ayaka 於 22-1-2014 17:46 發表
強烈建議樓主不要買
乜DTW真係差到唔好買??

我見台灣網站講到好好,話同ptw冇分別

引用:
原帖由 kerr 於 22-1-2014 19:09 發表

乜DTW真係差到唔好買??

我見台灣網站講到好好,話同ptw冇分別
台灣。。。好多打手呢

引用:
原帖由 tango1997 於 22-1-2014 20:21 發表

台灣。。。好多打手呢
原來係咁,咁要重新考慮考慮喇~

引用:
原帖由 kerr 於 23-1-2014 00:28 發表

原來係咁,咁要重新考慮考慮喇~
哩度D師兄經驗豐富

有個朋友買左支, 玩左約一年, 不算經常打
有次打打下有怪聲, 試多兩野直頭電鑽咁聲
拆黎睇, 掃左摩打齒, 底齒都崩左兩隻牙, 頂齒竟然係左右鬆
波箱殼造工粗糙到死, 入面頂針"岩蠶"多披風, 合埋上緊螺絲都有GAP
下身前PIN位置太闊, 拆左後PIN上身會左右搖
摩打連槍身個兩條PIN一邊頭係微彎又唔平頭
個摩打最恐怖係支芯可以上下郁

我兩個月前買左支DTW(本人初玩TW系統槍, 唸住平平地試下)
Day 1, 返屋企用11.1V 一通電個尾Fet出煙, 死槍
Day 2, 買過Airo 尾Fet 換左, 通電, ECU出煙, 尾Fet出煙, 死槍(原來Airo 尾Fet 唔夾DTW組ECU)
Day 3, 交比槍鋪整, 發現原來磨打都瓜左, 結果佢地幫我換左CTW既ECU, Airo 尾Fet, 新DTW磨打(因systema 太太太貴啦, 唔值放落支DTW到), 買埋14.8V電(槍鋪建議), 返屋企, 終於開到槍 , 彈道唔錯, 有1.4-1.5J, 單連發正常, 開心晒.....(連槍, 連人工, 連件, 連14.8V電 用左成4000幾銀 )
Day 10, 出game, 上午正常, 到下午, 連發勁chop彈, 問friend借條FCC筒換來試下, ok左, 又要換筒了......
已經唔想再浪費$去支DTW到, 送比friend又唔射得, 放係屋企見到眼冤....唉....

結果, 個friend 介紹下買左FCC成槍, 依家重係3個月保養期, 係屋企一得閒就打兩匣, so far 打左3000飛到, 未有事.

DTW評語...頭果兩匣無得頂, 玩多兩匣無得整..~
住緊18樓, 想搬上31樓再掉支槍落街

by 某師兄

dtw 真係玩唔過,我燒fet燒到好似燒金銀衣紙咁

我都有支DTW
又唔係講到咁差既..

引用:
原帖由 peterpeter42 於 23-1-2014 10:44 發表
我兩個月前買左支DTW(本人初玩TW系統槍, 唸住平平地試下)
Day 1, 返屋企用11.1V 一通電個尾Fet出煙, 死槍
Day 2, 買過Airo 尾Fet 換左, 通電, ECU出煙, 尾Fet出煙, 死槍(原來Airo 尾Fet 唔夾DTW組ECU)
Day 3, 交比 ...
師兄你的DTW好精彩啊~~~~

20 12
發新話題