發新話題

新春頭彩開箱文,M27簡單報告

引用:
原帖由 ken8cherry 於 31-1-2014 02:42 發表
小弟好後悔手快快買左416D刻字版  依家好想換返M27 MARKING 個下身
W之C有M27下身賣
而家連上身都改埋新款有埋右側charging handle個凹位,VERY GOOG

引用:
原帖由 RX7 於 1-2-2014 13:57 發表

W之C有M27下身賣
而家連上身都改埋新款有埋右側charging handle個凹位,VERY GOOG
可惜小弟唔夠軍費  要留返D銀彈買MP7+匣+骨+滅音 唔知幾時出豪華版

回覆 18# 的帖子

用倒GHK M4匣又幾好喎

引用:
原帖由 tcby22 於 1-2-2014 20:58 發表
用倒GHK M4匣又幾好喎
最衰條片性能仲差過用vfc匣呢。

好詳細既開箱文!謝謝BELL兄!

回覆 23# 的帖子

GOOD NEWS
Thanks CHing

謝師兄開箱文,原來灌gas都需要留意

Bell 兄可否推介用邊隻牌子同重量的bb彈? 我枝m27單發 唔開hop up20米後直飛火星......連發就冇射程,好奇怪

我用G&G .25 珠, 槍全完裝, 較好HOP UP, 雖然唔係話打得遠, 但合理射程同冇炒上天

我是用kxc 0.25珠,諗左好耐都唔明點解20米後先大炒向上

引用:
原帖由 JBL 於 26-3-2014 19:28 發表

我用SRC 0.25珠,較盡hop up直飛70米外無抄高,但差氣唔可以超過5秒,否則氣化會好差令到連發會冇咗射程
噢,我每次都叉8秒,唔通咁就出左事?!已經跟佢方法打橫叉

發新話題