44 123
發新話題

A.P.S. CAM 870 MAGNUM Shotgun 接受預訂 @ eHobby

引用:
原帖由 JBL 於 15-2-2014 22:00 發表

我知!但係鋼衰在重坪.......
咁重賣咁貴

Remington原廠都唔洗咁貴

大把氣槍貴過真槍啦
講呢d~

引用:
原帖由 JBL 於 15-2-2014 22:53 發表

真野標準型號二千多港紙一支.......
本身準備好買,點知睇緊買托果時手多開Remington個網睇,當堂XYZ
你話跟廿粒彈條氣都順D,跟得幾粒彈仔入都入唔滿支槍

莫辛M44響美國有槍舖做過大清貨, 每碌39美金, 但冇得甘計既

引用:
原帖由 JBL 於 15-2-2014 22:59 發表

邊有幾粒?正確講係跟得兩粒彈.......
唔知有無得要求要入滿試槍唔滿我點知work唔work呀

引用:
原帖由 loveless 於 15-2-2014 23:42 發表
莫辛M44響美國有槍舖做過大清貨, 每碌39美金, 但冇得甘計既
嘩!我X

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-2-2014 10:56 發表

嘩!我X
Sorry, 我記錯, 係39美金5

引用:
原帖由 loveless 於 16-2-2014 11:02 發表

Sorry, 我記錯, 係39美金5支
我XXXXX

回覆 36# 的帖子

咪係
無三不成幾

4k fullmarking都ok,而家先知佢手多整隻咁既深刻字畫蛇添足 .咁既marking簡直晒左支槍,
一係唔好刻字或印白字算.友台又話3千5有,而家咁樣有啲卻步
除非入面全鋼料就話姐,唔係一陣打爛野最後都係要上神台挂牆,而家仲要打Co2,
三千幾就差唔多, 橫掂我相信唔係限量生產(又唔係CNC, 真係大賣點會限量 )

44 123
發新話題