27 12
發新話題

有無師兄用緊ORGA既FLAT HOP同6.10內管?

引用:
原帖由 阿寶 於 10-2-2014 22:37 發表
小弟有裝,不錯用
orga hop up+fcc下壓彈簧
唔係講笑, 真係堅正, 好直
可應個下壓彈弓太勁, 定振動問題, 粒機米好易鬆,打十匣要擰番實小小粒機米
下次試35m 打CD 大細既靶先

請問藍筒打0.25銖會唔會好難set?

Orga hop 真係正,但我flat hop 配6.10 管效果不理想,flat hop 配原裝內管就非常好

引用:
原帖由 ayaka 於 19-3-2014 11:21 發表
Orga hop 真係正,但我flat hop 配6.10 管效果不理想,flat hop 配原裝內管就非常好
請問師兄用咩筒同用幾重珠?

引用:
原帖由 Sineta 於 22-3-2014 13:00 發表

請問師兄用咩筒同用幾重珠?
我用紅筒配110彈弓, WE .25珠
FCC GEN2 HOP座, 原裝10.5"內管, ORGA FLAT HOP

回覆 20# 的帖子

Oh thx. 我都入個󰀃試吓先

引用:
原帖由 ayaka 於 19-3-2014 11:21 發表
原裝內管= the best.

各位ching係咪用cut左2mm的原裝cushion?
定係用其他?
Thanks

引用:
原帖由 ctman 於 24-3-2014 11:14 發表
定係用其他?
Thanks
請問點解要cut2mm?

orga 說明書建議
唔cut短D會收唔哂個flat hop adjuster

Oic

引用:
原帖由 ctman 於 24-3-2014 11:14 發表
定係用其他?
Thanks
我冇cut到果2條野裝上去 果2條野會頂左上條內管度

27 12
發新話題