發新話題

[WE] 我們又有新槍出

引用:
原帖由 jacko 於 27-2-2014 03:03 AM 發表
唔係有仇,係唔好明目張膽咁話係XX出支XXX槍,此終支槍有"版權"........學JBL兄"我們"咪無事囉
我見貴板rocker師兄公然係一般板賣野都冇事
所以以為做咩咁大反應啫,有怪莫怪
M14愛好者

Guns don't shoot people,people shoot people.

完全唔明一般區賣野同支新槍有咩關係⋯⋯⋯anyway,唔再討論
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

會唔會同嘜刀流同一命運...
你的日子如何,你的力量也必如何

係未出 HK45

已經買左三寶等到貨

引用:
原帖由 rYaN 於 27-2-2014 22:13 發表
已經買左三寶等到貨
有咩三寶啊?lol

引用:
原帖由 rYaN 於 27-2-2014 22:13 發表
已經買左三寶等到貨
哦?
Selector, rear sight, bolt?

引用:
原帖由 gtoray 於 27-2-2014 22:23 發表

哦?
有出過雙面selector?

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-2-2014 10:22 PM 發表

有咩三寶啊?lol
後準星,膠防塵蓋,CHANGING HANDLE 果粒野

引用:
原帖由 gtoray 於 27-2-2014 10:23 PM 發表

哦?
BOLT會整整佢,Selector就......唉

引用:
原帖由 rYaN 於 27-2-2014 22:45 發表

後準星,膠防塵蓋,CHANGING HANDLE 果粒野
都係kfc出品?

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-2-2014 11:52 PM 發表

都係kfc出品?
YES

BTW,changing handle latch唔係普通款咩?

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-2-2014 01:34 AM 發表
BTW,changing handle latch唔係普通款咩?
因為用左好拉好多

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-2-2014 22:25 發表

有出過雙面selector?
對家VFX 既416C AEG 是單selector, GBB 是雙的. VFX 既416C AEG 和 GBB 外觀都沒有完全忠實真鐵, 如AEG彈夾有刻字, GBB彈夾無字, 尾推杆GBB有STOP位, AEG沒有

發新話題