發新話題

[WE] 我們又有新槍出

師兄個試打影片, 一路打,個火帽音义一路響,,,d聲好特別

引用:
原帖由 kawaiikawaii 於 3-3-2014 14:50 發表
師兄個試打影片, 一路打,個火帽音义一路響,,,d聲好特別
類似聲音用我們的G36C都有ga
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

因為個4叉火帽姐

師兄
小弟想問問we尐gbb唔執可否用5.1膠及aeg管

另外那個縮托後無法lock bolt的問題有無方法解決

thx

引用:
原帖由 辰料戍 於 8-3-2014 06:12 PM 發表
師兄

thx
用5.1膠又點會用AEG船呢?
未有解決方法

引用:
原帖由 辰料戍 於 8-3-2014 18:12 發表
師兄

thx
Bolt lock後,無法縮托(Lock stock)的原因,是因為Bolt lock後,比較硬的那個Recoil spring會頂住Bolt。
要把托縮到定位,只要用力拍下去,就可以把Stock Lock住了。

引用:
原帖由 fnc 於 8-3-2014 09:54 PM 發表

Bolt lock後,無法縮托(Lock stock)的原因,是因為Bolt lock後,比較硬的那個Recoil spring會頂住Bolt。
要把托縮到定位,只要用力拍下去,就可以把Stock Lock住了。
之後個bolt lock好快蝕哂

引用:
原帖由 rYaN 於 12-3-2014 01:01 發表
http://www.youtube.com/watch?v=m52K4Uc3zYg
撞彩整好左
做咩唔剪手甲

引用:
原帖由 dickson688 於 12-3-2014 01:25 AM 發表

做咩唔剪手甲
你咁留意人D手指甲既.....唔通你

師兄攪過d咩又回復正常呢???

引用:
原帖由 kawaiikawaii 於 12-3-2014 08:39 AM 發表
師兄攪過d咩又回復正常呢???
磨下個bolt lock,同埋打多d

無喇喇中左毒
請問888c飛機組是否同we m4共用?
謝謝

引用:
原帖由 CLos3r 於 20-3-2014 12:15 PM 發表
無喇喇中左毒
請問888c飛機組是否同we m4共用?
謝謝

講左咁耐,終於整好啦!

發新話題