發新話題

fcc ptw 定 systema ptw 定其他?

引用:
原帖由 kazaf1987 於 2-3-2014 10:27 發表
小弟新手一名,可能未夠班講野,睇左呢個版好多文,次次講親FCC,,,kane師兄一定踩,...
有讚有彈好正常姐
做得吾好預左比人踩
吾比人踩下又點識爬返起身做好D喎
以上對槍吾對人亦預左比人串
希望言論自由係度可以work

ps:亦都吾明咸豐年前有人砌ptw 換左一粒恆星齒禁大把可以收人八舊水

開名咪開名囉!
啊老闆那些年係ptw版 排除異已、言語人身攻擊有邊個企過出呢?
打雷廷百人大戰成班人個個似住揸ptw中途加入、兩邊都打又算點?

引用:
原帖由 Kane 於 2-3-2014 04:58 AM 發表
變我就吾識La
有啲似樣喎...但俾我感覺就似第一次響瘡街見倒ctw摩打果種感覺...

呢個專區都死寂左好耐,不過每次熱鬧起上黎都有某位靈魂人物,佢有彈有讚有破壞定有建設,總版主同大家心裡有數,大家tw用家都係想有個地方增長知識,攪成咁樣大家唯有自求多福……

唔怕啦, 最緊要有人討論,  論點唔一致好平常, 好似今次咁, 從來唔知大陸深圳就有間廠做呢d 摩打, fcc 貴, 就係因為(普通人) 搵唔到, 俾錢人賺好正常, 正常買真骨既拆家一樣,416 G 骨都係貴2 千架啦, right??  

三人行, 必有我師, 無論好或壞或冇用, 都可以學到野架嘛

Fcc 唔係最好, 但佢真係有問題, 就幫你攪掂, 手工好唔好, 見人見致, 過我手既, 未有出事。 但價錢最好平番d wakakakaka(唔係投訴黎呀)

可能人地覺得玩systema ptw先叫正統掛....其他tw都係邪魔外道

我以前淨係覺得有人當左ptw版係佢地既廣告版、
只可讚不可彈!
所以我地要真心讃美FCC師傳優良的手工及多謝FCC給我們良好的零件
滿意未?

未經授賣廣告?咁版主有冇跟進?

讚同彈都可以
問題係用咩言語,手法
好多既評論令我覺得已經唔止係針對件產品
我唔覺得評論件產品要無厘頭拋D人既匿稱出嚟

幾多係私人恩怨
幾多係真心評論產品, 大家心裡有數

引用:
原帖由 Kane 於 2-3-2014 04:41 發表
重有抺黑手法我係你地蓮老闆領教唔少
你地尼D新仔我唔知你乜水
你咪咁多事
你未夠級數同我講甘多野
kane兄丶我都發覺同級數差太多既人溝通會降低自已既級數

引用:
原帖由 gtoray 於 2-3-2014 13:53 發表
讚同彈都可以
問題係用咩言語,手法

幾多係私人恩怨
對吾住牙公丶我有錯

引用:
原帖由 gtoray 於 2-3-2014 13:53 發表
讚同彈都可以
問題係用咩言語,手法

幾多係私人恩怨
大家都唔係好人
依家喊曬口扮冤枉
你班Fcc真係返屋企等消息

引用:
原帖由 kidult 於 1-3-2014 13:38 發表
摩打我都叫肯投資既,fcc,  tackleberry,  原廠490 同7511, 打左咁耐,真係未壞過, 呢樣真係撞手神
M110 得1j 似係你支槍有野喎
師兄係摩打既朋友
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 kidult 於 1-3-2014 23:05 發表
話時話, 我都做架, 你要咩, 我報價, wakaka
不過交貨唔好催
咦!原來大家都係藝術家黎喎
三六轟一轟,敵人企唔穩!

我只係海鮮ghost, 得閒冇野咪打散佢右嵌右嵌試下唔同廠既野, etiny 蕊配dtw 殼我都有試過呀, 反應真係有分別架喎。

發新話題