發新話題

fcc ptw 定 systema ptw 定其他?

引用:
原帖由 fwkwong 於 2-3-2014 05:02 發表
忍唔住開名牙,哈哈
呢度已經好耐冇FCC人上嚟啦,有乜媒做,喺你自己見度人提FCC發花癲啫。
做產品預左有讚有彈,有問題FCC自會同客戶跟進
你嘅所謂彈,明眼人都見到喺含沙射影,你 ...
師兄,你咪就係代言人囉
其實,人地做生意就人地既事,不過啲手法衰,靠踩人地行家上位,惹埋啲仇口,師兄你可能入門遲,唔明成件事既來龍去脈,所以你會覺得奇怪
師兄,不妨你去問啲行家了解清楚事情始末先再評論誰是誰非
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 goodsmile 於 2-3-2014 12:25 發表
開名咪開名囉!
啊老闆那些年係ptw版 排除異已、言語人身攻擊有邊個企過出呢?
打雷廷百人大戰成班人個個似住揸ptw中途加入、兩邊都打又算點?
百人大戰??邊次呀???

引用:
原帖由 goodsmile 於 2-3-2014 11:53 發表

有讚有彈好正常姐
做得吾好預左比人踩
吾比人踩下又點識爬返起身做好D喎
以上對槍吾對人亦預左比人串
希望言論自由係度可以work

ps:亦都吾明咸豐年前有人砌ptw 換左一粒恆星齒禁大把可以收人八舊水
其實如果明賣明買,手工好既,收得貴,我覺得冇問題架,免費幫佢賣埋廣告都仲得
但鬼人地就唔好囉
所以當時人覺得冇問題就可以,值唔值就佢自己知

引用:
原帖由 kidult 於 2-3-2014 16:04 發表
我只係海鮮ghost, 得閒冇野咪打散佢右嵌右嵌試下唔同廠既野, etiny 蕊配dtw 殼我都有試過呀, 反應真係有分別架喎。
因為磁鐵特性同強度唔同

穩定冇問題就一定系systema. 搞來搞去做乜?ptw邊個發明先

第二 第三把再考慮fcc 都未遲
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 Kane 於 2-3-2014 14:05 發表

大家都唔係好人
依家喊曬口扮冤枉
你班Fcc真係返屋企等消息
師兄, 請問你係米systema PTW, FCC PTW 都有定聽人講?
如果你有既, 分享下兩支各自既長短無妨, 但冇既你會唔會有D口出狂言?

引用:
原帖由 patricklo 於 2-3-2014 17:42 發表

師兄, 請問你係米systema PTW, FCC PTW 都有定聽人講?
如果你有既, 分享下兩支各自既長短無妨, 但冇既你會唔會有D口出狂言?
我需要嗎?

回覆 81# 的帖子

少年systema先係皇道ar

引用:
原帖由 seals9121 於 2-3-2014 17:32 發表
穩定冇問題就一定系systema. 搞來搞去做乜?ptw邊個發明先

我十分認同,但除左個摩打

回覆 84# 的帖子

唔怕啦,跟住呢個post,一定有靚摩打你選擇,上面啲相咁靚,個觀感一流

引用:
原帖由 fwkwong 於 4-3-2014 00:40 發表
唔怕啦,跟住呢個post,一定有靚摩打你選擇,上面啲相咁靚,個觀感一流
甘摩打依樣野又唔係得一家出既

附件

4-3-2014 00:49

引用:
原帖由 Kane 於 4-3-2014 00:49 發表

甘摩打依樣野又唔係得一家出既
幾錢?

回覆 86# 的帖子

勁,事隔一日又改進了,份尾新鑼㗎喎,平滑,個觀感何止一流。廣大玩家有福了

排定隊認購先 ( ’▽` )ノ
菜鳥一號

發新話題