發新話題

RS 97請教~~~

回覆 30# 的帖子

葉師傅嘅大作

引用:
原帖由 tango1997 於 9-2-2014 21:36 發表
條骨出過兩隻。。。一隻膠。。。一隻鋁。。。。好很貴加無味道
你即係叫人5好x買

引用:
原帖由 McDull 於 20-2-2014 22:57 發表

你即係叫人5好x買
你可以咁理解

師兄你是否想買你第3張圖條97骨
如果係PM我出價錢

引用:
原帖由 JOHN2 於 10-2-2014 15:39 發表
貴都算,最大問題係裝玩具97式要輕輕執一執左右兩邊內側條骨先坐得四四正正
唔係啵師兄, 我裝係97度一D都唔使執呀, 裝95更加唔使講啦.

引用:
原帖由 McDull 於 20-2-2014 22:57 發表

你即係叫人5好x買
禾花人家鐘意肥C9………骨杉杉驚“銀“親呀伯

引用:
原帖由 lhyyhy 於 21-2-2014 05:47 發表

唔係啵師兄, 我裝係97度一D都唔使執呀, 裝95更加唔使講啦.
我所知。。。fit到漏。。。。唔洗執

回覆 22# 的帖子

瞬間比你晒黑左!好猛太阳啊!仲有買支鏡添

回覆 29# 的帖子

哇,好型啊!!連彈匣都改買!!師兄,透漏下点改嘎?好似rs嘎改件流產左嘎

回覆 39# 的帖子

等RS出嘅改件就真係唔知等到幾時啦.................

N年前夠講過出81,88…如果當年信佢儲錢,新Van仔都買到lu

回覆 41# 的帖子

我到家下都仲等緊佢支88, 連彈匣袋戈D都準備好啦.

引用:
原帖由 lhyyhy 於 24-2-2014 14:28 發表
我到家下都仲等緊佢支88, 連彈匣袋戈D都準備好啦.
恐怕"寂寞到夜深"

回覆 43# 的帖子

反正就係夜已漸............淒涼係啦.

wait a few more month T97.ca will release the Lower Hand Guard.

附件

24-2-2014 22:50

24-2-2014 22:50

發新話題