41 123
發新話題

有破壞無建設

引用:
原帖由 billyjo 於 4-3-2014 01:45 發表
忍得貢辛苦,喊出來舒服啲㗎!嗱!纸巾呀!
你接唔到唔洗講依D
甘樣好小家
市場見把La

我都忍在好多年,
今日我唔會再忍

附件

4-3-2014 01:49

引用:
原帖由 fwkwong 於 4-3-2014 01:49 發表
我都忍在好多年,
今日我唔會再忍
你地黎尼黎去咁尼D招數
閣下正職做乜鬼sos大公司
咁好咁小朋友la

回覆 33# 的帖子

快啲去籌備出產品喇,壇數哥,唔使理啲小朋友la.好忙架

引用:
原帖由 fwkwong 於 4-3-2014 01:58 發表
快啲去籌備出產品喇,壇數哥,唔使理啲小朋友la.好忙架
半夜2點籌備乜野
揾廠做要籌備?
你地要籌備?
有錢比間廠就得La
定還是你地中間比人過一手先?

O九忍到一四年,比我生腎石都似!! 古語有云”成龍大舅”,你係果個皇定係皮帶果個扣,成個討論區啲子民有眼睇啦!我都唔想愈來愈離題,但睇下你啲post, 講D嘢認真有破壞冇建設,十分貼題。呢隻牌子又唔好果隻又同你有仇,你隻最好....咁你果隻牌子喺邊呢?良性競爭下啦, 幫下忙啦!造福下人群啦,拜託

引用:
原帖由 billyjo 於 4-3-2014 02:15 發表
O九忍到一四年,比我生腎石都似!! 古語有云”成龍大舅”,你係果個皇定係皮帶果個扣,成個討論區啲子民有眼睇啦!我都唔想愈來愈離題,但睇下你啲post, 講D嘢認真有破壞冇建設,十分貼題。呢隻 ...
講咁多做乜
市場鬥La

引用:
原帖由 Kane 於 4-3-2014 02:22 發表

講咁多做乜
市場鬥La

附件

4-3-2014 02:25

輪到你冇野講喇?巿場見呢句你N年前應該講啦

引用:
原帖由 billyjo 於 4-3-2014 02:25 發表
輪到你冇野講喇?巿場見呢句你N年前應該講啦
我出過乜要話你知定同你申請?
自己查下唔好再井底La

To Kane...

你所講既前隊友古東又好,結他龍又好,都已經離開左fcc
大家好黎好去,唔好再拎出黎講好嘛。。。
既然已離開,為何再拎番舊事出黎講呢。。。
fcc每一個人都對佢好好,道不同不相為謀, 始終都係音樂比較適合。。。
一個整樂器叻過整槍既人,始終都係簡番樂器
途聽途說,好多事情外人都唔清楚大家既関系而誤解,而亦都無需要向大家交代。。。
多謝曾經關心過,錫過隊友古東,結他龍既所有人
現在過得很好,回歸音樂,只想平穩地生活,弄貓為樂
希望各位手下留情
謝謝各位關心

P.S.唔好意思左住大家討論,小弟不會再出post 的了
煩請版主讓此留言放幾日後再del...
感激

41 123
發新話題