發新話題

買唔買得過?

買唔買得過?

啱啱想係FCC買,點知無貨,咁岩見到紅色的狼竟然有,我想問買唔買得過呢?

附件

14-3-2014 13:06

引用:
原帖由 ayaka 於 14-3-2014 13:19 發表
OME-ed by Prime, Socom gear have come out with a beautiful CNC 6061 aluminum lower receiver for Systema PTW M4 series, CNC Aluminium proccessed with realistic and fully licensed Noveske Gen 2. tradema ...
不過266美金...

引用:
原帖由 ayaka 於 14-3-2014 13:44 發表

樓主本身想買F牌? F牌好似重貴
我覺得Fcc靚過prime,唔識講不過我覺得有d唔同

引用:
原帖由 ayaka 於 14-3-2014 13:54 發表

之前小弟都想買F牌但手慢賣晒
宜家有PRIME代工加上又平D, 唔諗了即沖
我對prime無咩信心,聽得多佢成日錯數,所以想問吓師兄有咩意見

引用:
原帖由 fwkwong 於 14-3-2014 14:29 發表

師兄,呢隻喺有啲唔同,
留意右面刻字,FCC版本同真槍下身應該喺"MODEL N4",非此處的"MODEL M4"
另外,N4下身是民用單發,不會有AUTO刻印,所以亦不應有FIRE上面的仿連發組件pin hold
此 ...
嘩!好彩無買到啫,多謝師兄提點!!!
N4變M4,多咗個Auto,真係好離譜.....

唔知ayaka師兄買咗未...買咗就慘了!

引用:
原帖由 fwkwong 於 14-3-2014 14:46 發表

講起錯數,佢近來同PTS出果隻Mega上身都長左啲啲,唔執會chok彈
請問係咪呢啲位?

附件

14-3-2014 17:04

引用:
原帖由 wing383 於 14-3-2014 18:38 發表
點解可以差咁遠…………大嗱嗱幾千銀………………
好彩無買啫,嚇死

引用:
原帖由 kidult 於 14-3-2014 20:15 發表
冇計啦, prxxe 只知noveske 個名,唔知佢出過支野。。。。。 唉。。。
咁無心機做一件產品仲賣兩千銀,真係cheap

發新話題