發新話題

DEVGRU / SEALs Poison

引用:
原帖由 felix923hk 於 17-5-2014 09:41 發表

ffi 果D AOR1如果同500D既真AOR1比其實差好遠 尤其織帶色
不過如果同330D既真AOR1比就似D
同埋如果你睇佢件deluxe真布版拼佢d織帶同袋..真係只可以用嘔心來形容

如果最似一定係Toysoldier同semapo
因為 ...
請問Ffi d袋係咪會列明邊款330,邊款500 ga?
如果同flyye比邊個會好d?

我覺得較平價仿品黎請ffi同flyye好似比較似
Emerson,tmc,鳳凰牌都麻麻地

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-5-2014 14:03 發表

請問Ffi d袋係咪會列明邊款330,邊款500 ga?
如果同flyye比邊個會好d?

我覺得較平價仿品黎請ffi同flyye好似比較似
Emerson,tmc,鳳凰牌都麻麻地
因為我手頭上真品既330d 同500d 係有較明顯既深淺色分別,所以我對番ffi就覺得佢比較係似330D 既色,但佢d 織帶就差比較遠,好難睇
之於ffi 邊d 係500d 邊d 係330d 就唔sure 啦

引用:
原帖由 N_G 於 17-5-2014 12:51 發表

請問師兄你條槍帶咩牌子加? 個safariland好唔好用? 我都想轉
槍帶係first spear, 18/f有。 $4xx

個槍套好用呀 我覺得好用過bhi cqc

引用:
原帖由 felix923hk 於 17-5-2014 16:42 發表

因為我手頭上真品既330d 同500d 係有較明顯既深淺色分別,所以我對番ffi就覺得佢比較係似330D 既色,但佢d 織帶就差比較遠,好難睇
之於ffi 邊d 係500d 邊d 係330d 就唔sure 啦
所以,雖然我等左套aor1 combat suit 好耐,
但我真係唔敢膽粗粗拎1000銀去訂套連版都無得睇嘅combat suit,
到時到貨先發現色差差天共地,都唔知點算好

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 18-5-2014 02:43 發表

所以,雖然我等左套apr1 combat suit 好耐,
但我真係唔敢膽粗粗拎1000銀去訂套連版都無得睇嘅combat suit,
初步睇sample 同semapo 好似,不過我都睇緊最終版本~

係呢,想問下用copy maritime盔既師兄用緊咩牌子?
Fma既好似叫最好,但d做工聽聞都好是但

引用:
原帖由 xyzchan 於 18-5-2014 10:08 發表

初步睇sample 同semapo 好似,不過我都睇緊最終版本~
師兄, 邊樹有sample 睇??

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 18-5-2014 02:43 發表

所以,雖然我等左套aor1 combat suit 好耐,
點解唔買TS呢?

引用:
原帖由 FEDDD 於 18-5-2014 00:31 發表

槍帶係first spear, 18/f有。 $4xx

個槍套好用呀 我覺得好用過bhi cqc
個套又平又正

引用:
原帖由 N_G 於 18-5-2014 21:39 發表

點解唔買TS呢?
TS 要三千銀一套…

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 18-5-2014 23:35 發表

TS 要三千銀一套…
用真cp料吧?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 18-5-2014 11:35 PM 發表

TS 要三千銀一套…
應該唔洗3K呀?一定係真布喎

引用:
原帖由 rYaN 於 19-5-2014 01:22 發表

應該唔洗3K呀?一定係真布喎

不過同某店吹水時 個老細話唔好信ff_既 simple
因為佢會用真布做版,實際成品出黎就用番佢自己d布
不過信不信尤你

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 19-5-2014 07:26 發表

我之前訂唔使喎~ 不過後來因為某啲原因取消咗訂單, 所以訂咗semapo

FFI sample 我係丁丁army睇(不過佢唔係for俾街客睇sample), 我覺得同semapo好接近, cutting 冇semapo 咁窄, 唯一係spandax 料變咗冇彈性

最後係, DEVTSIX嘅人一再同我講, 市面上冇可能有廠可以用到真布料, 因為全部要同美國政府報數, 用剩嘅料都要俾翻政府... 所以呢, 幾間廠話自己用真布我都R晒頭

發新話題