發新話題

DEVGRU / SEALs Poison

引用:
原帖由 jn_jona 於 18-5-2014 14:23 發表
係呢,想問下用copy maritime盔既師兄用緊咩牌子?
Fma既好似叫最好,但d做工聽聞都好是但
FMA 已經算好好喇~

百貨應百客,
但比得3千蚊買套copy衫褲, 我情願補多少少先買褲,夠錢再買衫.
同埋我情願買件frog剪袖都唔會買件老番aor1上身

引用:
原帖由 felix923hk 於 19-5-2014 09:51 發表
不過同某店吹水時 個老細話唔好信ff_既 simple
因為佢會用真布做版,實際成品出黎就用番佢自己d布
不過信不信尤你
下?唔係呀?佢地邊樣產品咁做???

引用:
原帖由 xyzchan 於 19-5-2014 16:09 發表

我之前訂唔使喎~ 不過後來因為某啲原因取消咗訂單, 所以訂咗semapo

FFI sample 我係丁丁army睇(不過佢唔係for俾街客睇sample), 我覺得同semapo好接近, cutting 冇semapo 咁窄, 唯一係spand ...
哈哈 真係唔知點解 不過ts我對番eagle真係一樣色

不過DEVTSIX D玩家用PVS-7試TS又真係無反光, 好吊詭 XD

附件

19-5-2014 16:52

引用:
原帖由 xyzchan 於 19-5-2014 04:09 PM 發表

我之前訂唔使喎~ 不過後來因為某啲原因取消咗訂單, 所以訂咗semapo

FFI sample 我係丁丁army睇(不過佢唔係for俾街客睇sample), 我覺得同semapo好接近, cutting 冇semapo 咁窄, 唯一係spand ...
美國某online shop都可以賣aor1/2布出口啦!有咩咁出奇,識人攞得多仲平呀

引用:
原帖由 Masgrey 於 19-5-2014 04:28 PM 發表
百貨應百客,
但比得3千蚊買套copy衫褲, 我情願補多少少先買褲,夠錢再買衫.
同埋我情願買件frog剪袖都唔會買件老番aor1上身
Frog同aor1 d色差咁遠....
早排一條cp aor1褲都成皮野...
所以如果係真布,cutting一樣!我比三千有找有衫有褲我又覺得抵喎

引用:
原帖由 rYaN 於 19-5-2014 16:52 發表

美國某online shop都可以賣aor1/2布出口啦!有咩咁出奇,識人攞得多仲平呀
我都見有得訂, E海灣都有, 所以我唔明點解DEVTSIX嘅人咁講

引用:
原帖由 rYaN 於 19-5-2014 16:56 發表

Frog同aor1 d色差咁遠....
早排一條cp aor1褲都成皮野...
所以如果係真布,cutting一樣!我比三千有找有衫有褲我又覺得抵喎
而家4 5千蚊有褲著啦.
我情願隻色差d都唔情願著老番...haha
不過大家各有所好啦..有人只為個"look"
有人為look得黎又要為堅野

引用:
原帖由 Masgrey 於 19-5-2014 17:28 發表

而家4 5千蚊有褲著啦.
我情願隻色差d都唔情願著老番...haha
不過大家各有所好啦..有人只為個"look"
有人為look得黎又要為堅野
其實係真品AOR1貴, 所以覺得REPLICA嘅售價唔抵
因為好多REPLICA賣嘅價錢, 同真品MC color嘅價格好接近

但係無奈地係鍾意玩AOR1, 所以玩真品同REPLICA就各有所好喇~

小小裝備

另外FFI 之前都有POST過 D布既對比,分享下比大家

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t31.0-8/892018_448291135271680_786945384_o.jpg

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/1526635_446190572148403_183387624_n.jpg

另外,我自己上去JX ARMY摸過同睇過個SAMPLE 顏色同真就一定有少少唔同,但整體黎講 我覺得做得幾好,格仔布唔明顯 反而SEMPO我原來都有興趣,但見到有其他用家著完條褲有皮膚過敏 同 SIZE太紮 會爆軚 我就放棄考慮,VEST反而做得唔錯 問題不大。都係個句平有平玩,貴有貴玩,最緊要有HEART玩。純粹小弟少少意見,C HING們唔好插

引用:
原帖由 JAKE3721 於 19-5-2014 22:56 發表
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10366301_101524791511229 ...
You got a very nice set of gear~

引用:
原帖由 xyzchan 於 19-5-2014 23:13 發表

You got a very nice set of gear~
THANKS 樓主

引用:
原帖由 felix923hk 於 19-5-2014 09:51 發表
不過同某店吹水時 個老細話唔好信ff_既 simple
因為佢會用真布做版,實際成品出黎就用番佢自己d布
不過信不信尤你
我都有聽聞過喎.....

不過我真係等左好耐喇...
今個星期放假再上JJ army睇實版,
如果OK, 我就直接訂喇....
希望FFI 唔好冼我啦

我好小氣嫁, 貼大字報嫁

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 20-5-2014 00:13 發表
不過我真係等左好耐喇...
今個星期放假再上JJ army睇實版,
如果OK, 我就直接訂喇....
希望FFI 唔好冼我啦

我好小氣嫁, 貼大字報嫁
我覺得唔使擔心嘅∼我都會訂一套∼

發新話題