發新話題

DEVGRU / SEALs Poison

依段片係幾款AOR1 比較:
https://www.youtube.com/watch?v=RDGobJKzs4I&hd=1

其實都總會同CP 有出入

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 20-5-2014 00:31 發表
依段片係幾款AOR1 比較:
https://www.youtube.com/watch?v=RDGobJKzs4I&hd=1

其實都總會同CP 有出入
呢條片係我朋友做,當初我都係問佢地揀咩牌子好∼

今日見丁丁FACEBOOK話個FFI sample到左鋪頭
話用料同顏色唔會變,細節會再改...唔知佢想改乜

引用:
原帖由 MK~ 於 20-5-2014 00:41 發表
精益永精,對用家係好事∼

引用:
原帖由 rYaN 於 19-5-2014 16:56 發表

Frog同aor1 d色差咁遠....
早排一條cp aor1褲都成皮野...
所以如果係真布,cutting一樣!我比三千有找有衫有褲我又覺得抵喎
其實AOR布就真係有好多種.時間,廠,花,色,布料都會唔同.
唔好話TS,SEMAPO,連allwin都一水水
CRYE都期期唔同色

引用:
原帖由 N_G 於 20-5-2014 02:27 發表

其實AOR布就真係有好多種.時間,廠,花,色,布料都會唔同.
唔好話TS,SEMAPO,連allwin都一水水
CRYE都期期唔同色
講開Frog , 上次係普京比老闆XYZ我E個地球上班美佬根本就唔會著AOR1,只會著DIGI2,而Frog隻花就姐係aor1隻花,顏色唔同係因為期數問題,真係學到野

回覆 126# 的帖子

he always tricked me also

引用:
原帖由 N_G 於 20-5-2014 12:39 發表

講開Frog , 上次係普京比老闆XYZ我E個地球上班美佬根本就唔會著AOR1,只會著DIGI2,而Frog隻花就姐係aor1隻花,顏色唔同係因為期數問題,真係學到野
ARE YOU SURE?
我只知真正有料既達人...仲未出現

引用:
原帖由 Masgrey 於 20-5-2014 15:13 發表

ARE YOU SURE?
我只知真正有料既達人...仲未出現
老闆話美軍D gear點解咁多線頭,係因為如果D線頭全部係美國剪,就會多左好多工業廢料,所以為左合乎環保原則,所有gear都唔會剪線頭,等D兵出左國先自己剪,美國就會少好多垃圾
真係塞錢落我袋

引用:
原帖由 MK~ 於 20-5-2014 00:41 發表
可能改條褲,硬係覺得怪地…

回覆 126# 的帖子

佢指住件NWU3 同個新仔講:拿!等我教你啦! 呢隻就係AOR2啦!真野泥架!
我系隔離都唔知出唔出聲好

引用:
原帖由 101空降tom 於 20-5-2014 23:26 發表
佢指住件NWU3 同個新仔講:拿!等我教你啦! 呢隻就係AOR2啦!真野泥架!
我系隔離都唔知出唔出聲好
依個其實都唔100%肯定錯既...
因為有兩種說法
一個話NWU3係多左海軍錨既AOR2
一個話係兩種迷彩
真係唔知邊個真

我又曬下!

引用:
原帖由 MK~ 於 21-5-2014 19:47 發表
我又曬下!

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamai ... -9/10390318_1015407 ...
Very nice 啊, 劉翔~

回覆 132# 的帖子

其實對過之後可以發現有色差同紋理有少少唔同

發新話題