發新話題

DIY之HP牌PPSH41

引用:
原帖由 jacko 於 26-4-2014 01:07 發表
恐怕到時So師父會落葉歸根,唔返香港
落葉。。勾根

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-4-2014 21:53 發表
蘇聯的武器生產量大,廠家也有不少,蓋印比較隨意.蓋印也未必齊全.只能盡量考證.定位為1941款,1942年產的槍,我的打印還是工整一點才好.

http://i103.photobucket.com/albu ... rmy2012/HP%20PPSH-4 ...
見到D字版.....就知So兄好認真
請問d 字粒係邊道買到呢?

引用:
原帖由 RCman 於 26-4-2014 09:38 發表

i want to know also. pls advise. thx.

引用:
原帖由 tango1997 於 26-4-2014 00:00 發表
正經。。。。so兄有無諗住去俄羅斯旅行???
十N年前諗過,團費13000-17000.最後決定去圖書館借旅遊書,眼睛去旅行
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 RCman 於 26-4-2014 09:38 發表

英文一盒130-150,數字一盒70-100.深水埗有間最抵,因為我做過黃老太

如果打少少可以借比你,好過買.

字體係無乜可揀,我有2.5mm,3mm,4mm,5mm

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 kirk123 於 26-4-2014 10:10 發表

i want to know also. pls advise. thx.
約個購物團去la,帶埋你去買朱古力

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-4-2014 12:29 發表

約個購物團去la,帶埋你去買朱古力
日子你定啦,最好是下午。:-)

引用:
原帖由 kirk123 於 26-4-2014 12:32 發表

日子你定啦,最好是下午。:-)
我都想去^^
你的日子如何,你的力量也必如何

男人街購物團,你地約下先la.星期日我Free

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-4-2014 12:40 發表
男人街購物團,你地約下先la.星期日我Free
不如下星期日下午la?
時間,地點 由蘇師兄pm la! :-D

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-4-2014 12:27 發表

英文一盒130-150,數字一盒70-100.深水埗有間最抵,因為我做過黃老太

如果打少少可以借比你,好過買.

字體係無乜可揀,我有2.5mm,3mm,4mm,5mm
嘩!so師父你D架生都好齊全
如果有需要一定問你借用

去俄羅斯睇野爽,但好多唔帶得返來
由入機場到上機有5-6個安檢
真係是旦一個安檢玩你都麻_煩,我fd上次因為一個剪sim卡的工具比人全部行李控開逐件查
如果買木/小零件最好寄左佢算
VDNKH間槍鋪幾齊,但貴少少
有支原裝 dummy an94 ,全實心管同bolt,佢地拎黎教學用的
...但可惜無法帶出境

Ps: 唔好諗陸路,班邊防軍差菊花無檢查、特別成車俄人、你一個'結他斯基' 都幾覺眼

寄過來都頗麻煩,因為每個城市郵局要求都唔同,有部份要有份寄件清單之餘再要寄件人逐件在郵局人員面前放入箱

又有部分城市郵政分局竟然不接受郵寄國際郵包,要寄件人去該市的中央郵局投寄

亦試過寄一堆衫褲時俾當地海關偷左一套(賣家似乎早有經驗,在封箱前後竟然有影相做證,事後email比我睇

引用:
原帖由 kirk123 於 26-4-2014 12:47 發表

不如下星期日下午la?
時間,地點 由蘇師兄pm la! :-D
下星期日吾得,5.1ok

《河湟有感》司空圖

我無買亦不需去俄國買野,無買亦不需要真野,所以瞓得好好

《河湟有感》司空圖

發新話題