發新話題

新PTW HOP座

引用:
原帖由 kks_ice 於 27-5-2014 09:45 發表

我估唔得。
師兄方唔方便上傳一張由助推制向太陽環方向既hop up組相片,我想睇下個撥輪凸得幾出,唔該曬
三六轟一轟,敵人企唔穩!

Grouping 如何?
Thanks

引用:
原帖由 spec.ops. 於 27-5-2014 12:50 發表

師兄方唔方便上傳一張由助推制向太陽環方向既hop up組相片,我想睇下個撥輪凸得幾出,唔該曬
已經盡力攞角度

附件

27-5-2014 18:34

引用:
原帖由 ctman 於 27-5-2014 16:24 發表
Grouping 如何?
Thanks
未有時間試。但十米內同原装差不多

邊到有得買? 套HOP UP座

引用:
原帖由 kks_ice 於 26-5-2014 18:10 發表

今日上去揾红狼買左隻,fit 到拍拍聲,感覺仲fit 過Systema厚裝! M150 打70~80米0.3g珠
m150...打70-80米好難咩? 打咩grouping先………………

引用:
原帖由 kks_ice 於 27-5-2014 18:34 發表

已經盡力攞角度
唔該晒,睇落我應該都裝到,頂多我都係甩夾較上旋,唔駛帶六角匙
三六轟一轟,敵人企唔穩!

期待兄師發表grouping如何

想問下點樣起番粒槍管鎖出來? 我見到好似得一個孔, 用鋏都鋏唔到

引用:
原帖由 nickydearcy 於 6-6-2014 11:34 發表
想問下點樣起番粒槍管鎖出來? 我見到好似得一個孔, 用鋏都鋏唔到
個孔應有螺絲牙,上一口螺絲後再鉗出來

想問下可以裝落ctw!?

買左既師兄,用左一排效果如何???

套嘢個CHAMBER主體D邊位CUT得好SHARP, 但見上BB個孔個出口有DD水口。  同套入條銅筒時, 係緊到套唔入(我已傻到放條銅入雪櫃雪左一晚...), 最後唯有同1000號沙紙飛一飛佢先套得入;  
同彈匣咀配合方面, 配原裝SYSTEMA 比較順D, 用PTS 就有DD阻力(以配合PRIME LOWER 同示裝MAG RELEASE)。

DTW裝到,原裝管有虛位,改用PDI管正常。打了三場都正常無JAM彈。

引用:
原帖由 kiss0606 於 29-11-2014 23:56 發表
想問下可以裝落ctw!?
原裝管有啲緊,要比少少力
自己上身己經唔係CTW,改左做prime.. 其他野就好正常
自己係CTW MX3.8 改既

發新話題