發新話題

獵人大會(分享大會)

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-11-2014 17:03 發表
1.2J~1.4J X10= 12J~14J

12面=14.4J~16.8J

已前出泥玩,jj声只當閒話,最恐具反而是調彈速在對手身旁刷過而聽得到的蕉招声.

引用:
原帖由 0050100 於 29-11-2014 12:44 發表
難剩呢D,但都已甩皮甩骨.不用太可惜,此終新品是好玩的.
你訓係地下枝AR-15好特別。。。個身係咪搞過?

大而無當的產物...

附件

29-11-2014 23:39

T兄都好似有一支
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

我又有支

附件

30-11-2014 01:37

30-11-2014 01:37

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

好像有支叫M88的外管係藍色的,系統一樣但外觀吾同

引用:
原帖由 jacko 於 30-11-2014 01:37 發表
我又有支
LS 大針筒

本週會有運回來的東西收到

昨日收到的 ,

重有幾個蝸牛

回覆 129# 的帖子

黑豹我識,但兩支木還請師兄指教

引用:
原帖由 deedee 於 20-12-2014 00:15 發表
黑豹我識,但兩支木還請師兄指教
MGC Ruger 10/22
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

Jacko答中,但果兩件非本人產業是一位已有齊10/22系列的朋友的東西。他講淨係木柄版最小有3個版本。

引用:
原帖由 當時物 於 20-12-2014 09:51 發表
Jacko答中,但果兩件非本人產業是一位已有齊10/22系列的朋友的東西。他講淨係木柄版最小有3個版本。
我#92post 果三款?

引用:
原帖由 NCP013 於 21-12-2014 00:48 發表

我#92post 果三款?
已知有黑豹一樣火帽木柄像黑豹蝸牛匣和粗外管冇火帽木柄像M700蝸牛匣但冇連鏡及木柄像M700有鏡及連銀色蝸牛匣的……但有次在網路上見過一個有小小吾同但吾知是否官方版的東西如有師兄見過可上傳分享

發新話題