68 12345
發新話題

[WE] 分享下自己枝BCM KMR 13 Rifle^^

分享下自己枝BCM KMR 13 Rifle^^

唔知幾時開始中左BCM既毒
就下定決心要砌好一枝KMR

為左個空白槍身方便刻字,所以用左WE system^^
起初要搵地方刻BCM字煩到我頭都大埋
好彩最後有朋友出手相助,完成呢枝愛槍^^

剛睇下X刻FB
冇曬刻槍d 相  
可能有人同佢講左D(瀨)野

引用:
原帖由 gtoray 於 26-7-2014 01:11 發表
剛睇下X刻FB
冇曬刻槍d 相  
可能有人同佢講左D(瀨)野
我見D相仲係道喎?

不過我個身係台灣整
始終雷刻唔同CNC刻^^

引用:
原帖由 MK~ 於 26-7-2014 01:18 發表

我見D相仲係道喎?

不過我個身係台灣整
始終雷刻唔同CNC刻^^
原本我睇左3D果邊

BTW.唔怪得咁深~

where can I find this laser marking shop? thx!

Please PM.

mark左字醒神好多

引用:
原帖由 gavin2008hihi 於 26-7-2014 02:28 發表
where can I find this laser marking shop? thx!

Please PM.
個身係台灣私人刻的

有時WE既件真係好鬼麻煩...

刻完個身返黎裝既時候裝左我三粒鐘...
全部pin位都做細左,要自己鑽返大少少先入得到D pin
上下身盒埋之後pin位又唔對又要鑽過@@

成槍買無問題,分開買真係搞到想喊...

同埋岩岩發現個extention mag release原來唔可以同個battery assist lever一齊用...

當份bolt lock起左既時候,禁制退匣時好容易hi到個lever放左bolt @@
好睇唔好洗XDD

幾靚仔...

引用:
原帖由 MK~ 於 26-7-2014 09:33 發表
同埋岩岩發現個extention mag release原來唔可以同個battery assist lever一齊用...

當份bolt lock起左既時候,禁制退匣時好容易hi到個lever放左bolt @@
好睇唔好洗XDD
我覺得隻色好IPSC
同支槍好似格格不入

引用:
原帖由 MK~ 於 26-7-2014 09:31 發表
有時WE既件真係好鬼麻煩...

刻完個身返黎裝既時候裝左我三粒鐘...
全部pin位都做細左,要自己鑽返大少少先入得到D pin
上下身盒埋之後pin位又唔對又要鑽過@@

成槍買無問題,分開買真係搞到想喊...
原廠身?聽講係特登咁樣,比你教岩個位,咁樣會緊d

我都想買隻ra鍛造身再搵人搞cnc深刻馬仔花,
鍛造身laser行3次應該冇咩野睇
原廠身已經抽插到上下身鬆動

引用:
原帖由 gtoray 於 27-7-2014 00:09 發表

我覺得隻色好IPSC
同支槍好似格格不入
haha,呢枝主要用黎做training所以想特別D^^

不過睇黎個lever用唔著@@

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-7-2014 00:24 發表

原廠身?聽講係特登咁樣,比你教岩個位,咁樣會緊d

我都想買隻ra鍛造身再搵人搞cnc深刻馬仔花,
鍛造身laser行3次應該冇咩野睇
原廠身已經抽插到上下身鬆動
RA好似本身已經有馬仔花既鍛造身?

引用:
原帖由 MK~ 於 27-7-2014 21:43 發表

RA好似本身已經有馬仔花既鍛造身?
ra未有啊,只有未上色完全冇字版,無marking版,aac .300版

68 12345
發新話題