發新話題

[WE] 分享下自己枝BCM KMR 13 Rifle^^

#30 成支買!有Taste!

回覆 31# 的帖子

成支改好晒RA鋼補品, 加上做緊88折, 真係幾抵

Agree

香港上網訂都有88折?唔係要到台北門市先有?

引用:
原帖由 sakraywg 於 13-8-2014 01:02 發表
香港上網訂都有88折?唔係要到台北門市先有?
有的, 至到8/18, ONLINE CHECKOUT時個TOTAL會SHOW折左多少

引用:
原帖由 MK~ 於 26-7-2014 00:54 發表
唔知幾時開始中左BCM既毒
就下定決心要砌好一枝KMR

為左個空白槍身方便刻字,所以用左WE system^^
起初要搵地方刻BCM字煩到我頭都大埋
好彩最後有朋友出手相助,完成呢枝愛槍^^

https://fbcdn-sphotos-e-a. ...
樓主想問下個charging handle係咪堅野? we係咪直上堅CH
THANKS!

以我所知, 銅膽系統唔可以用珍品"叉青輕到"!

同樣AR-BOLT SYSTEM可能同某些銅膽配件共用! 例如"叉青輕到"之類!

如果舊系統共用, 不如去三巾買隻玩具至貴CNC"WE用叉青輕到"! 靚過支珍品!

回覆 35# 的帖子

回覆 38# 的帖子

AST online shop

回覆 39# 的帖子

回覆 40# 的帖子

我個friend買左隻身,好靚!!!
保證呢家野就無啦,不過AST即係RAtech,你話呢?

回覆 41# 的帖子

引用:
原帖由 ayaka 於 13-8-2014 01:12 發表

樓主想問下個charging handle係咪堅野? we係咪直上堅CH
THANKS!
yes, 無痛直上^^

樓主唔好意思我地冇心騎刧你個POST! 你個BCM上下身好正! 不過講開WE GBBR M4 style上下身就順便係度講下!   

作天收到! 個Trigger Chassis都係RA-Tech! 條"叉青輕到"係三巾到買CNC鋁合金, 頭高底及弧度同真品有分別!

我中意 7.62 x 35mm   如果係寫 6mm Dia. Air-soft PBB 重正!

AAC300 ,電郵問左話無貨,要等,不過錢都收左所以會有折的,我一時興奮訂左支

發新話題