發新話題

[WE] 分享下自己枝BCM KMR 13 Rifle^^

引用:
原帖由 saswilliam 於 14-8-2014 15:30 發表
AAC300 ,電郵問左話無貨,要等,不過錢都收左所以會有折的,我一時興奮訂左支
麻甩佬買野就係咁!

話說之前有空! 撳下keyboard WWE CNC M4 receiver! 就見到AAC300! 即買! 如果犀小小望真的! 買支成槍!

回MK兄 & rho837兄:
thanks for the your info, 睇過d外國post, 話真ch個頭比we矮d, 要種支pin/螺絲先用到, 可能新舊有分別

saswilliam兄:
我個支上星期落訂都重未寄出呀...應該佢地係接左order先砌

我豬仔左! 成支買最好!

引用:
原帖由 rho837 於 14-8-2014 15:46 發表

麻甩佬買野就係咁!

話說之前有空! 撳下keyboard WWE CNC M4 receiver! 就見到AAC300! 既買! 如果犀小小望真的! 買支成槍!
師兄你打字真係要加幻想同判斷先估計到你講咩

引用:
原帖由 rho837 於 14-8-2014 15:51 發表
我豬仔左! 成支買最好!
買多支成槍,個身放左去…或者砌多支

引用:
原帖由 ayaka 於 14-8-2014 15:58 發表

買多支成槍,個身放左去…或者砌多支
我以有支Magpul身及兩支LaRue身! 我只係想有一支CNC M4身! 想一支SPR!

引用:
原帖由 saswilliam 於 14-8-2014 15:57 發表

師兄你打字真係要加幻想同判斷先估計到你講咩
唉! 我啲中文又退踄了!

回覆 46# 的帖子

隻隻AAC身我之前都幫朋友訂過一隻返黎
個下身造工好靚,但個上身就差左D,起橙皮......
但內部處理非常平滑!

引用:
原帖由 MK~ 於 13-8-2014 20:33 發表

yes, 無痛直上^^
師兄, 你果枝WE 何時購入架? 因為我岩岩入枝WE , 賣果間野話D數轉晒...包括火帽變左正牙, HAND GRIP位變左玩具數, 上不到珍品, 唔知CH 係咪都轉左尺寸呢..
枝骨又轉左馬老2數....

引用:
原帖由 mr.dizzle 於 16-8-2014 01:57 PM 發表

師兄, 你果枝WE 何時購入架? 因為我岩岩入枝WE , 賣果間野話D數轉晒...包括火帽變左正牙, HAND GRIP位變左玩具數, 上不到珍品, 唔知CH 係咪都轉左尺寸呢..
枝骨又轉左馬老2數.... ...
唔係掛?不嬲都係CCW火帽,真數GRIP同真數牙喎

引用:
原帖由 rYaN 於 16-8-2014 16:26 發表

唔係掛?不嬲都係CCW火帽,真數GRIP同真數牙喎
唔係喎,我枝都係正牙

引用:
原帖由 mr.dizzle 於 16-8-2014 13:57 發表

枝骨又轉左馬老2數.... ...
我枝野兩個月前買...係正牙,其它野上真品無問題喎,係上條buffer tube果時要比少少力...

引用:
原帖由 MK~ 於 16-8-2014 16:51 發表

唔係喎,我枝都係正牙
我都係正牙
但拆左支4"extension就反牙 好似
不過我果支好舊

引用:
原帖由 sam524 於 16-8-2014 05:31 PM 發表

我都係正牙
但拆左支4"extension就反牙 好似
不過我果支好舊
睇黎我OUT左

發新話題